Sean Penn ar putea interpreta rolul unui celebru editor american

Actorul Sean Penn se află în negocieri avansate pentru a interpreta rolul editorului american Max Perkins în lungmetrajul "Genius", informează contactmusic.com.

23 afișări
Imaginea articolului Sean Penn ar putea interpreta rolul unui celebru editor american

Sean Penn ar putea interpreta rolul unui celebru editor american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Max Perkins, unul dintre cei mai faimoşi editori literari din toate timpurile, a publicat operele unor scriitori celebri, precum Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald şi Thomas Wolfe.

Scenariul filmului a fost scris de John Logan, pe baza volumului biografic "Max Perkins: Editor of Genius" scris de A. Scott Berg, şi se va concentra pe relaţia dintre Perkins şi Thomas Wolfe.

Bill Pohland, regizorul acestui proiect cinematografic, a colaborat în trecut cu Sean Penn, producând şi finanţând drama "În sălbăticie/ Into the Wild", regizată de Sean Penn în 2007. Bill Pohland este, totodată, producătorul executiv al thriller-ului politic "Fair Game" regizat de Doug Liman şi "Tree of Life" de Terrence Malick, cele mai recente filme în care a jucat Sean Penn.

Sean Penn a anunţat recent că va produce şi va deţine rolul principal într-un lungmetraj inspirat din viaţa şi cariera celebrului surfer american Dorian "Doc" Paskowitz.

Sean Penn, în vârstă de 49 de ani, are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. El a câştigat un al doilea premiu Oscar din carieră pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorităţii homosexuale, din filmul "Milk - Preţul curajului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici