Secretele sexuale ale Americii, dezvăluite într-un studiu de 130 de pagini

Americanii de astăzi nu par defel urmaşii coloniştilor puritani care au coborât, acum 400 de ani, de pe nava Mayflower pe ţărmul lumii noi, arată cel mai amplu studiu pe tema vieţii sexuale, realizat în ultimii aproape 20 de ani în SUA, potrivit Gândul.

56 afișări
Imaginea articolului Secretele sexuale ale Americii, dezvăluite într-un studiu de 130 de pagini

Secretele sexuale ale Americii, dezvăluite într-un studiu de 130 de pagini

Studiul Naţional de Sănătate şi Comportament Sexual, publicat recent în SUA, într-o ediţie specială a Jurnalului de medicină sexuală, spune în 130 de pagini povestea de alcov a Americii.

O poveste deloc plictisitoare chiar şi atunci când personajele ei sunt trecute de 60 de ani. Rezultatele studiului arată că până şi femeile şi bărbaţii cu vârste cuprinse între 60 şi 69 de ani sunt plini de pasiune şi de dorinţa de a experimenta: 38% dintre bărbaţii şi 25% dintre femeile aflate la această vârstă spun că au primit sex oral de la un partener de sex opus, în ultimele 12 luni.

Citeşte mai multe despre secretele sexuale ale Americii pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici