Şefa Loteriei Române vine azi la videochat protv.ro

Liliana Mincă, directorul Loteriei Române va veni, joi, începând cu ora 21.00 la videochatul www.protv.ro. Ea va vorbi despre un nou record stabilit de Loteria Română, respectiv reportul de duminica trecută care a ajuns la 9 milioane de euro şi de suma, probabil tot record, la care va ajunge premiul cel mare până la extragerea din 13 ianuarie.

7 afișări
Imaginea articolului Şefa Loteriei Române vine azi la videochat protv.ro

Şefa Loteriei Române vine azi la videochat protv.ro

Cum s-a ajuns la această sumă record, care sunt şansele ca milioanele de euro să fie câştigate în această săptămână şi răspunsurile la întrebările care gravitează în jurul celor şase numere norocoase le aflaţi de la preşedintele Loteriei, Liliana Mincă, invitată pe videochatul www.protv.ro, joi, de la ora 21.00.

Liliana Mincă a fost desemnată "managerul anului 2007", la gala premiilor Business Press. Ea este căsătorită de anul trecut cu şeful filialei Mangalia a Partidului Conservator, din care Liliana Mincă a demisionat pentru a rămâne la conducerea Loteriei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici