Seinfeld va lansa un reality show pe teme de căsnicie

Jerry Seinfeld va lansa primul său reality show, intitulat "The Marriage Ref ", în care cupluri care au probleme matrimoniale vor fi consiliate de celebrităţi, registrul emisiunii fiind unul umoristic, informează MediaWeek.

16 afișări
Imaginea articolului Seinfeld va lansa un reality show pe teme de căsnicie

Seinfeld va lansa un reality show pe teme de căsnicie

Jerry Seinfeld a folosit în ultima vreme căsnicia ca subiect şi în numerele sale de stand-up comedy.

"Unii dintre cei mai buni comedianţi din istoria televiziunii au dezvoltat subiectul căsniciei. Conceptul este universal şi accesibil şi este savuros când cineva introduce un nou punct de vedere - şi nimeni nu are un punct de vedere mai bizar despre acest subiect decât Seinfeld", a spus Ben Silverman, coordonatorul reţelei NBC, care va difuza emisiunea.

Parteneriatul cu NBC este primul după difuzarea ultimei serii a cunoscutului sitcom "Seinfeld", în 1998.

În noul format de reality show, rolul lui Jerry Seinfeld va fi cel de producător şi regizor, dar, ocazional, acesta ar putea apărea şi în platou.

"Acesta nu va fi un show de terapie, ci unul de comedie. După nouă ani de căsnicie am descoperit că potenţialul comic al acestui subiect este inepuizabil", a spus Seinfeld.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici