Selena Gomez a lansat o linie vestimentară în colaborare cu brandul Adidas

Cântăreaţa Selena Gomez a lansat o linie vestimentară în colaborare cu brandul Adidas Neo, care va include diverse articole din gamele streatwear şi sportswear.

342 afișări
Imaginea articolului Selena Gomez a lansat o linie vestimentară în colaborare cu brandul Adidas

Selena Gomez a lansat o linie vestimentară în colaborare cu brandul Adidas (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Linia vestimentară se numeşte "Endless Summer" şi este promovată printr-o campanie online a cărei protagonistă este chiar Selena Gomez, informează  contactmusic.com.

"Sunt încântată de această colecţie, care este foarte strălucitoare, iar acest aspect ilustrează foarte bine perioada actuală din viaţa mea. Bine aţi venit în minunata mea lume strălucitoare!", a declarat vedeta americană.

Colecţia include mai multe tipuri de colanţi cu model, tricouri cu imprimeuri florale şi salopete.

Născută în Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar, în 2009, a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu "A Year Without Rain", un follow-up al materialului ei discografic de debut, "Kiss & Tell". "A Year Without Rain", recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină. Albumele sale s-au vândut în 2,8 milioane de copii, iar single-urile ei în 18,1 milioane de copii pe plan mondial.

Vedeta americană a colaborat de-a lungul anilor cu numeroase fundaţii de caritate, inclusiv cu UNICEF. Şi-a înfiinţat propria companie de producţie, July Moon Productions, în anul 2008, iar, în toamna anului 2010, şi-a lansat propria linie vestimentară, "Dream Out Loud", în colaborare cu lanţul de magazine Kmart, care include diverse articole realizate din materiale ecologice şi reciclabile. În 2011, artista şi-a lansat şi propriul parfum, care îi poartă numele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici