Sensation Ocean of White şi Kings on Ice - printre show-urile lunii aprilie în Capitală

"Sensation Ocean of White", unul dintre cele mai celebre evenimente dance din Europa, şi "Kings on Ice", un spectacol care îi aduce din nou la Bucureşti pe patinatorul de talie olimpică Evgheni Pluşenko şi violonistul Edvin Marton, se numără printre show-urile lunii aprilie în Capitală.

1070 afișări
Imaginea articolului Sensation Ocean of White şi Kings on Ice - printre show-urile lunii aprilie în Capitală

Sensation Ocean of White şi Kings on Ice - printre show-urile lunii aprilie în Capitală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unul dintre evenimentele de top din aprilie este show-ul "Kings on Ice", programat la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitală. Show-ul va avea două reprezentaţii, pe 7 aprilie, de la ora 15.00, respectiv 20.00.

Spectacolul "Kings On Ice" se află anul acesta la cea de-a patra ediţie, printre cei care ţin capul de afiş, alături de Evgheni Pluşenko şi Edvin Marton, numărându-se Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri şi perechile Ekaterina Bobrova - Dmitri Soloviev, Vera Bazarova - Yuri Larionov (vicecampioane europene la probele de dans şi perechi de anul acesta) şi Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov.

Iar după momente de patinaj pe gheaţă, pe ritmuri de muzică clasică, urmează punk legendar, cu Marky Ramone, fostul toboşar al trupei Ramones - inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2002 -, care va susţine un concert cu trupa lui la Bucureşti, pe 9 aprilie. Show-ul va fi deschis de un concert al trupei Nişte Băieţi. Concertul din Bucureşti face parte din turneul mondial Marky Ramone's Blitzkrieg Tour 2012. Formaţia care îl va însoţi pe Marky Ramone în turneu cuprinde muzicieni de excepţie: Michael Graves (ex-Misfits) - solist vocal, Crazy Joe - chitară, Martin Blitz - bas.

Fenomenul dance al Europei, ce adună mii de tineri îmbrăcaţi în alb care să danseze pe ritmurile celor mai cunoscuţi DJ-i, face o oprire şi la Bucureşti, pe 21 aprilie. DJ-ii Mr White, Eric Prydz, Fedde le Grand, Pete Tong şi Hardwell, dar şi DJ-ii ProFM GreeG şi Marius Onuc vor performa în primul show marca Sensation în România - "Ocean of White" -, care va avea loc pe 21 aprilie, la complexul Romexpo din Capitală. DJ-ii vor mixa o noapte întreagă într-un decor fantastic, într-un show ce combină muzica, dansul, teatrul, jocul de lumini şi efectele pirotehnice.

Conceptul Sensation este originar din Amsterdam, unde în fiecare vară se lansează un nou spectacol bazat pe renumitul dress-code "be part of the night, dress în white" (fă parte din spectacol, îmbracă-te în alb, n.r.), înainte de a porni în turneu în întreaga lume.

De asemenea, cântăreţul de muzică latino David Bisbal va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 22 aprilie. Artistul spaniol, însoţit de formaţia sa de instrumentişti, pregăteşte pentru fanii din România un show live, plin de energie. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidenţia calităţile vocale ale lui Bisbal.

Concertele şi spectacolele lunii aprilie în Bucureşti:

4 aprilie - Gala Premiilor Muzicii Populare Româneşti, la Sala Palatului, ora 19.00

7 aprilie - Kings on Ice, Patinoarul "Mihai Flamaropol", orele 15.00 şi 20.00

Apparat full live band - Turbohalle, ora 22.00

9 aprilie - Concert Lavinia Răducanu şi Taraful Rromak, Clubul Ţăranului din Bucureşti, ora 21.00

Marky Ramone's Blitzkrieg, Jukebox Venue, ora 20.00

19 aprilie - Poesis - Creanga de aur, Teatrul Excelsior, ora 20.00

Bosquito feat. Ţăndărică, Hard Rock Cafe, ora 21.00

21 aprilie - Sensation - Ocean of White, Romexpo, ora 22.00

22 aprilie - David Bisbal, Sala Palatului, ora 20.00

23 aprilie - Alexandru Andrieş, Cinema Patria, ora 19.30

24 aprilie - Concert Mărgineanu - lansare de album "Zaritza", Sala Palatului, ora 19.30

26 aprilie - Pasărea Colibri, Hard Rock Cafe, ora 22.00

(Material realizat de Oana Ghiţă, oana.ghita@mediafax.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici