Sepultura a cântat la Bucureşti pentru 500 de spectatori

Sepultura a susţinut, joi seară, la Amfiteatrul Cultural Mihai Eminescu din Bucureşti, cel de-al doilea concert din România, peste 500 de persoane cântând alături de formaţia braziliană hituri şi piese mai noi.

1 afișare
Imaginea articolului Sepultura a cântat la Bucureşti pentru 500 de spectatori

Sepultura a cântat la Bucureşti pentru 500 de spectatori

Concertul Sepultura a început în jurul orei 21.30, după circa două ore şi jumătate de încălzire cu trupele româneşti Loudrage, Guerillas, Rising Shadow, Trooper, Avatar şi Taine.

Deşi Sepultura nu a avut un început spectaculos, primele acorduri cântate de chitaristul Andreas Kisser şi de noul toboşar al formaţiei, Jean Dolabella, au reuşit să ridice publicul în picioare.

Trupa a interpretat o parte dintre hiturile celebre care au consacrat-o în poziţia de lider al genului, precum "Activist", "Boycott", "Arise", "Lookaway", "Troops of Doom" şi "Fighting on", dar şi piese de pe cel mai recent album, "Dante XXI". Membrii Sepultura au adus publicului din Bucureşti un mix al pieselor lansate de-a lungul timpului, ceea ce a reprezentat o adevărată provocare pentru o trupă cu o carieră de 22 de ani, 14 albume şi o serie considerabilă de schimbări în componenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici