Serialul de televiziune în care juca ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost anulat. Din ce motiv a scăzut audienţa

Serialul de televiziune american "Costume/ Suits", în care a jucat actriţa Meghan Markle, a fost anulat, după ce a înregistrat o dramatică scădere a audienţei, în urma plecării actualei ducese de Sussex şi a actorului principal, potrivit contactmusic.com.

451 afișări
Imaginea articolului Serialul de televiziune în care juca ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost anulat. Din ce motiv a scăzut audienţa

Serialul de televiziune în care juca ducesa de Sussex, Meghan Markle, anulat.Din ce motiv au scăzut audienţele

Producătorii serialului, de la Universal Cable, au anunţat că sezonul al nouălea va fi ultimul al producţiei.

Meghan Markle a devenit celebră cu rolul din serialul "Suits", în care a jucat din primul episod, lansat în 2011, până în 2018, respectiv finalul celui de-al şaptelea sezon. Atunci, atât ea, cât şi actorul Patrick J. Adams au părăsit distribuţia.

Serialul original a fost creat în jurul personajului interpretat de Adams, Mike Ross, şi al celui jucat de Meghan, Rachel Zane, iubita şi apoi soţia acestuia, deci nu este de mirare că producătorii au anunţat că vor anula seria creată de Aaron Korsh.

De altfel, serialul a debutat cu o audienţă medie de 4,6 milioane de spectatori, iar cel de-al optulea sezon a înregistrat 1,2 milioane.

Creatorul serialului, Aaron Korsh, a recunoscut anterior că a fost o provocare să încerce să continue serialul după plecarea celor două personaje principale.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a părăsit distribuţia pentru a se logodi cu prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 34 de ani, în 2017.

Cei doi s-au căsătorit în mai 2018, iar, în prezent, aşteaptă un copil, care se va naşte cel mai probabil în aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici