Serialul "Ierburi/ Weeds" se va încheia după difuzarea celui de-al optulea sezon

Serialul "Ierburi/ Weeds" se va încheia după cel de-al optulea sezon, ce va fi difuzat pe micile ecrane nord-americane în vara acestui an.

382 afișări
Imaginea articolului Serialul "Ierburi/ Weeds" se va încheia după difuzarea celui de-al optulea sezon

Mary-Louise Parker (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Anunţul a fost făcut de David Nevins, preşedintele postului Showtime, care produce acest serial, informează contactmusic.com.

Cel de-al optulea sezon al serialului "Weeds" va conţine 13 episoade şi va rula pe micile ecrane din America de Nord în vara acestui an.

În această comedie de succes, Mary-Louise Parker interpretează rolul lui Nancy Botwin, o femeie care, după ce rămâne văduvă în urma morţii neaşteptate a soţului ei, se transformă în traficant de droguri pentru a-şi putea întreţine cei trei copii.

Nancy se transformă peste noapte în traficant de marijuana doar pentru a-şi putea susţine familia şi descoperă curând că prietenii şi vecinii ei sunt mari admiratori ai "botanicii" şi ai "ierburilor" procurate de ea.

Problemele cu cei doi fii ai ei mai mari, Silas (Hunter Parish) şi Shane (Alexander Gould), dar şi cu cumnatul ei Andy (Justin Kirk), revenit în familie cu intenţia de a o ajuta, dar fără a reuşi să pună acest lucru în practică, fac din existenţa lui Nancy una foarte incitantă.

Titlul serialului - "Weeds" - este inspirat de termenul argotic pentru marijuana, pentru că acesta constituie unul dintre punctele de forţă ale scenariului.

Ultimul episod din sezonul al şaptelea a fost difuzat în Statele Unite ale Americii în septembrie 2011. În acel sezon au apărut şi câţiva actori cunoscuţi, în calitate de invitaţi, precum Aidan Quinn, Martin Short şi Lindsay Sloane.

Câştigător a două premii Emmy şi de două ori câştigător al premiului Globul de Aur, "Ierburi" a înregistrat recorduri de audienţă încă de la primele episoade, în SUA.

Cu un buget estimat la 3 milioane de dolari, comedia neagră "Ierburi" a fost creată de Jenji Kohan, câştigătoare a premiului Emmy. Reacţiile criticilor faţă de acest serial au fost pozitive, iar Nancy Botwin este considerat unul dintre cele mai reuşite personaje din istoria televiziunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici