Sex în secţia de poliţie: Povestea poliţistului căsătorit care avea cinci amante

Un poliţist acosta femei în timp ce se afla la serviciu şi chiar a întreţinut relaţii sexuale cu unele dintre acestea când ar fi trebuit să fie la datorie.

2857 afișări
Imaginea articolului Sex în secţia de poliţie: Povestea poliţistului căsătorit care avea cinci amante

Sex în secţia de poliţie: Povestea poliţistului căsătorit care avea cinci amante (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Troy Van-Eda, în vârstă de 44 de ani, a fost concediat după ce ar fi atras mai multe femei la locul de muncă şi după ce şi-ar fi vizitat una dintre amante când ar fi trebuit să-şi îndeplinească sarcinile de serviciu, informează Daily Mail.

Bărbatul, care este căsătorit, se folosea de meseria lui pentru a-şi atrage partenerele. Pe una dintre acestea, Joanne Pinder (34 de ani), a oprit-o pentru că nu purta centura de siguranţă, cei doi având ulterior o relaţie timp de şase ani. În momentul în care a aflat că poliţistul mai are patru amante, cucerite în acelaşi mod, femeia le-a spus şefilor lui Van-Eda cu ce se ocupa bărbatul la locul de muncă.

Joanne Pinder a povestit cum a fost oprită de poliţist în aprilie 2004: "M-a rugat să-l însoţesc către maşina sa. Am început să vorbim şi l-am întrebat dacă are de gând să mă amendeze pentru că nu am purtat centura de siguranţă. A început să râdă şi mi-a cerut numărul de telefon".

Cei doi s-au întâlnit apoi la secţia de poliţie din Manchester, unde lucra acesta. "Acolo ne-am început relaţia, făcând atunci sex în acel loc", a mărturisit femeia.

Joanne Pinder a susţinut în timpul audierilor că Van-Eda o vizita acasă atunci când trebuia să se afle la muncă şi că cei doi au petrecut câteva nopţi împreună la o secţie de poliţie.

Alături de Joanne Pinder, alte 4 femei au depus mărturie împotriva poliţistului, susţinând că au întreţinut relaţii sexuale cu acesta şi că au fost cucerite de bărbat în acelaşi mod.

"Îşi folosea uniforma de poliţie pentru a-şi satisface obsesia pentru femei", a declarat Joanne Pinder.

Poliţistul a fost demis din cauza comportamentului său inacceptabil, însă acesta a declarat că va contesta decizia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici