Sex Pistols vor să scoată un nou album (Video)

Solistul Sex Pistols, Johnny Rotten, a spus, în timp ce se afla la Festivalul de muzică de la Isle of Wight, la sfârşitul săptămânii trecute, că trupa sa ar putea scoate un nou album, la 31 de ani de la primul şi singurul material discografic al ei, "Never Mind the Bollocks".

35 afișări
Imaginea articolului Sex Pistols vor să scoată un nou album (Video)

Sex Pistols vor să scoată un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"S-ar putea să fie un nou album. Ar fi bine", a spus Johnny. "Însă nu voi face nimic forţat. Muzica, tema, atitudinea, toate trebuie să se potrivească. Totul trebuie să vină din inimă", a adăugat acesta, potrivit The Sun.

Şi, vorbind despre noi albume, Rotten a demonstrat că nu şi-a pierdut spiritul critic acid ce-l caracterizează.

Referitor la trupa Coldplay, care săptămâna trecută a stabilit, la lansarea noului album, "Viva la Vida", un record de vânzări pe piaţa britanică, Rotten a declarat: "Mi-e milă de săracii tipi care sunt nevoiţi să se uite la ei. Sunt absolut lipsiţi de umor". "I-am cunoscut în urmă cu câţiva ani şi mi-am dat seama că erau doar nişte tipi în hanorace. Arătau ca o bandă de onanişti", a adăugat acesta.

Membrii supravieţuitori ai trupei Sex Pistols, al cărei hit "Anarchy in UK" (1976) constituie imnul valului punk, s-au reunit la începutul lunii noiembrie a anului trecut, la Londra, pentru un concert ce a sărbătorit împlinirea a 30 de ani de la lansarea primului album al formaţiei, "Never Mind the Bollocks".

Trupa a fost formată la Londra, în 1975, de solistul Johnny Rotten, chitaristul Steve Jones, toboşarul Paul Cook şi basistul Glen Matlock, ulterior înlocuit de Sid Vicious. Membrii trupei s-au despărţit în 1978, după un turneu american dezastruos şi moartea basistului Sid Vicious în urma unei supradoze de droguri.

În 2006, membrii trupei Sex Pistols au fost incluşi în Rock and Roll Hall of Fame, dar aceştia au refuzat să fie prezenţi la ceremonie şi au trimis, în schimb, un bilet scris de mână cu un mesaj grosolan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici