Shakira, Alicia Keys şi Usher au cântat la gala NBA All-Star Game - GALERIE FOTO

Shakira, Alicia Keys şi Usher au susţinut recitaluri cu ocazia spectaculosului meci de baschet NBA All-Star Game, ce a avut loc duminică, la Dallas, în faţa a 108.713 spectatori, record pentru un meci de baschet.

59 afișări
Imaginea articolului Shakira, Alicia Keys şi Usher au cântat la gala NBA All-Star Game - GALERIE FOTO

Shakira (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Usher a cântat la debutul finalei NBA All-Star Game 2010 , iar Shakira şi Alicia Keys şi-au împărţit timpul alocat în pauza de la mijlocul meciului, între sfertul al doilea şi al treilea.

Shakira a interpretat piesele "Give It Up To Me" şi "She Wolf", care dă titlul celui mai recent album al ei. Alicia Keys a cântat o piesă mai veche, "No One", dar şi două piese de pe cel mai recent album ai ei, "The Element of Freedom", intitulate "Empire State of Mind" şi "Try Sleeping with a Broken Heart".

Usher a cântat single-ul "More", iar un videoclip al acestei piese a rulat în 600 de săli ale reţelei Regal Cinemas, sub forma unui spot de promovare a acestui eveniment. Usher a interpretat şi piesa "Yeah", extrasă de pe albumul "Confessions", care a avut un mare succes în 2004.

NBA All-Star Game este un eveniment sportiv anual extrem de popular, ce constă într-un meci de baschet între selecţionatele Conferinţei de Vest şi Conferinţei de Est din campionantul nord-american de baschet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici