Shakira, în negocieri pentru semnarea unui contract cu Live Nation (Video)

Starul columbian Shakira negociază semnarea unui contract în valoare de 70 de milioane de dolari cu Live Nation, una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente artistice din lume, informează publicaţia New York Post, citată de femalefirst.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului Shakira, în negocieri pentru semnarea unui contract cu Live Nation (Video)

Shakira, în negocieri pentru semnarea unui contract cu Live Nation (Video)

Potrivit New York Post, colaborarea cu Live Nation va cuprinde finanţarea înregistrărilor, vânzarea de produse promoţionale care exploatează imaginea artistei şi organizarea de turnee, anunţul semnării contractului urmând să fie făcut public în câteva săptămâni.

Negocierile dintre starul columbian şi Live Nation au început în urmă cu aproximativ 10 luni.

Pe de altă parte, contractul pe care Shakira îl are cu casa de discuri Epic Records a Sony BMG prevede ca artista să înregistreze un nou album în limba engleză. Materialul urmează să fie lansat în primăvara anului 2009.

De asemenea, Epic Records intenţionează să lanseze şi un album cu cele mai apreciate cântece ale Shakirei.

Live Nation a refuzat până în prezent să comenteze informaţii despre posibilul contract cu Shakira.

Printre artiştii care au semnat contracte cu Live Nation se mai numără rapper-ul Jay-Z, starul pop Madonna şi trupa irlandeză de rock U2.

Autoarea hitului "Hips Don't Lie", Shakira a câştigat două premii Grammy şi este fondatoarea unei organizaţii pentru ajutorarea copiilor săraci din Columbia. Columbianca este cunoscută datorită actelor sale de caritate, donând, în repetate rânduri, sume importante de bani în beneficiul populaţiei sărace din America Latină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici