Shakira le promite fanilor britanici un "turneu interactiv"

Shakira a anunţat, miercuri, că turneul pe care îl va susţine în Marea Britanie, la iarnă, va fi unul "interactiv", care le va permite fanilor artistei columbiene să urce pe scenă, să se plimbe şi să danseze, în timpul pieselor pe care aceasta le va interpreta, informează contactmusic.

18 afișări
Imaginea articolului Shakira le promite fanilor britanici un "turneu interactiv"

Shakira le promite fanilor britanici un "turneu interactiv" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru Tour Of Earthly Delights, cântăreaţa columbiană colaborează cu directorul de teatru Felix Barrett şi promite o serie de concerte "pline de energie", în timpul cărora fanii vor avea voie să urce pe scenă.

"Voi merge în Marea Britanie în decembrie şi voi lucra cu Felix. El este una dintre minţile luminate din showbiz şi voi concepe aceste spectacole împreună cu el. Vor exista anumite teme şi vor exista multe evenimente interactive cu publicul. Spectacolele mele live vor conţine multe elemente de acest gen, vor exista multe momente de dans şi de «joie de vivre». Mă simt atât de liberă atunci când sunt pe scenă. Sentimentul este atât de puternic. Mi-ar plăcea să văd chipurile tuturor, să îi văd pe scenă, să văd reacţiile lor. În general, vezi doar chipurile persoanelor din primul rând, din cauza luminilor", a explicat Shakira.

Cântăreaţa columbiană, care a cântat în luna iunie la Festivalul de la Glastonbury din Marea Britanie, a precizat că fanii ei britanici vor avea ocazia să asiste în viitor la concerte similare celui pe care l-a susţinut în cadrul acelui eveniment.

"Veţi vedea aceeaşi energie pe care aţi văzut-o în timpul apariţiei mele pe scena de la Glastonbury: Vor exista şi alte momente, diferite, însă ele vor fi la fel de pline de energie artistică. Vreau să aduc pe aceeaşi scenă influenţe din culturi diferite şi să le combin cu propriul meu stil", a precizat cântăreaţa columbiană.

Secţiunea britanică din turneul mondial al cântăreţei Shakira va debuta pe 14 decembrie printr-un concert la Manchester.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cunoscută pe plan internaţional sub numele de Shakira, este cântăreaţă, compozitoare, producător muzical, dansatoare şi filantroapă columbiană, care a devenit celebră la începutul anilor 1990.

După primele ei două albume, realizate cu ajutorul unor producători muzicali locali, prea puţin cunoscute în afara graniţelor Columbiei, Shakira a decis să îşi producă singură viitoarele materiale discografice. În 1998 a lansat albumul "¿Dónde Están los Ladrones?", foarte bine primit atât de critica de specialitate, cât şi de public.

În 2001, cântăreaţa columbiană a beneficiat de o puternică promovare a videoclipului piesei sale "Whenever, Wherever", făcându-se rapid remarcată şi de publicul vorbitor de limba engleză, odată cu lansarea albumului "Laundry Service", care s-a vândut în peste 13 milioane de copii pe plan mondial. Patru ani mai târziu, Shakira a lansat un dublu material discografic, intitulat " Fijación Oral Vol. 1" şi "Oral Fixation Vol. 2". Ambele au fost bine primite de public, iar piesa "Hips Don't Lie" a devenit una dintre cele mai bine vândute ale începutului de secol XXI. Cel mai recent album al cântăreţei columbiene se intitulează "She Wolf" şi a fost lansat în octombrie 2009.

Shakira a câştigat două premii Grammy, şapte premii Latin Grammy şi a fost nominalizată la Globul de Aur, iar albumele ei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. În 2008, Shakira, singura cântăreaţă sud-americană care a ajuns pe prima poziţie în U.S. Billboard Hot 100 şi în UK Singles Chart, a primit o stea pe celebrul bulevard al starurilor Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici