Shakira: Nu plănuiesc să mă căsătoresc vreodată

Cântăreaţa columbiană Shakira a declarat că nu are planuri de căsătorie, chiar dacă este logodită de peste patru ani cu Antonio De La Rua, pentru că i se pare romantic să fie iubita veşnică a cuiva, potrivit femalefirst.co.uk.

102 afișări
Imaginea articolului Shakira: Nu plănuiesc să mă căsătoresc vreodată

Shakira: Nu plănuiesc să mă căsătoresc vreodată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi a spus "Da" când iubitul ei, Antonio De La Rua, a cerut-o în căsătorie, în urmă cu peste patru ani, Shakira declară că nu se gândeşte să se mărite.

"Nu plănuiesc să mă căsătoresc vreodată. E ceva romantic în a fi iubita cuiva pentru totdeauna. Îmi place situaţia în care sunt", a declarat cântăreaţa în vârstă de 33 de ani.

Cu toate acestea, Shakira a menţionat că ea şi logodnicul ei abia aşteaptă să îşi facă o familie. "Cu siguranţă vreau copii, dar nu văd şi o rochie de mireasă", a spus Shakira.

Recent, ea a mai declarat că a ştiut imediat că Antonio este "alesul", când s-au întâlnit într-un restaurant în Argentina, în urmă cu nouă ani.

"Cum am intrat pe uşă, l-am văzut aşezat şi m-am gândit: «Bărbatul acela este pentru mine, este bărbatul vieţii mele». Am continuat să îl privesc insistent până am reuşit să fac cunoştinţă cu el în acea seară. Şi apoi doar mi-am urmat intuiţia şi totul a mers bine. Sincer, întâlnirea cu el din acea seară a fost ca un câştig la loterie", a povestit cântăreaţa, celebră pe plan internaţional graţie unor piese precum "Hips don't lie" şi "Whenever, Wherever".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici