Sharon Stone şi Madonna vor fi gazdele galei amfAR 2008

Actriţa Sharon Stone şi cântăreaţa Madonna vor fi, pe 22 mai, gazdele galei amfAR, organizată pentru strângerea de fonduri destinate combaterii maladiei SIDA, care are loc anual, înainte de decernarea premiilor Festivalului de Film de la Cannes, informează variety.com.

12 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone şi Madonna vor fi gazdele galei amfAR 2008

Sharon Stone şi Madonna vor fi gazdele galei amfAR 2008

Gala anuală "Cinema Against AIDS", sponsorizată de Bold Films, Chopard şi compania de producţie a lui Harvey Weinstein, în beneficiul AmFAR (American Foundation for Aids Research), a devenit unul dintre momentele sociale de referinţă din timpul Festivalului de la Cannes.

Potrivit sursei citate, numeroase personalităţi sunt aşteptate la serata de gală care va avea loc la Cannes, la restaurantul Moulin de Mougins (care are 2 stele în ghidul Michelin).

O masă de zece persoane la gala amfAR costă între 30.000 şi 100.000 de dolari.

În seara de dinaintea acestui eveniment caritabil, documentarul "I Am Because We Are", produs de Madonna şi regizat de Nathan Rissman, va fi prezentat în premieră în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Filmul prezintă viaţa copiilor din Malawi rămaşi orfani din cauza maladiei SIDA.

Înfiinţată în 1985 de actriţa Elizabeth Taylor, amfAR a reuşit să strângă de atunci peste 233 de milioane de dolari care au fost investiţi în 2.000 de programe de cercetare dezvoltate în întreaga lume. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 15 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici