Shia LaBeouf şi Evan Rachel Wood s-au îndrăgostit de Bucureşti la filmări: "România a fost minunată"

Actorii Shia LaBeouf şi Evan Rachel Wood au mărturisit că s-au îndrăgostit de România în timpul filmărilor, care au avut loc la Studiourile MediaPro şi în Bucureşti, pentru "The Necessary Death of Charlie Countryman", care rulează în programul Festivalului Sundance.

1495 afișări
Imaginea articolului Shia LaBeouf şi Evan Rachel Wood s-au îndrăgostit de Bucureşti la filmări: "România a fost minunată"

Shia LaBeouf (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Evan Rachel Wood a comparat lungmetrajul "The Necessary Death of Charlie Countryman" cu filmul din 1993 al lui Quentin Tarantino "True Romance".

Pe de altă parte, Shia LaBeouf, care este celebru pentru modul radical în care îşi abordează rolurile, este în centrul unui zvon că ar fi consumat LSD pentru o scenă din film. LaBeouf nu a comentat pe marginea acestui zvon, dar a spus, la un moment dat, că nu există ceva ce nu ar face pentru un rol. "Atât timp cât sunt provocat şi oarecum înspăimântat, sunt atras de un proiect", a spus el.

Wood a mărturisit că LaBeouf venea pe platou "ca un uragan". "Este revigorant să lucrezi cu un actor care dă totul pentru un rol, pentru un proiect", a spus actriţa.

Ambii actori au spus, pentru postul TV CNN, că s-au îndrăgostit de Bucureşti, loc în care au filmat timp de şase săptămâni. În timp ce personajul lui LaBeouf este un american care vine în România, Wood a trebuit să lucreze la accent cu ajutorul unui specialist. "Am încercat să îi ascult pe cei care trăiesc acolo", a spus ea. "Uneori, copiii mă auzeau când lucram, veneau la mine şi îmi vorbeau în română, dar eu nu înţelegeam nimic. Iar ei credeau că glumesc", a mărturisit Wood.

"România a fost minunată", a adăugat LaBeouf. "Chiar este un personaj în film şi aduce o notă de autentic şi astfel îi face pe spectatori să intre în lumea din această poveste", a spus el.

Festivalul Internaţional de Film de la Sundance se desfăşoară între 17 şi 24 ianuarie.

"The Necessary Death of Charlie Countryman" va rula în februarie şi în competiţia Festivalului Internaţional de Film de la Berlin (7 - 17 februarie).

"The Necessary Death of Charlie Countryman" este o dramă romantică "pulp", ce prezintă povestea unui american care călătoreşte în Europa după moartea mamei sale şi se îndrăgosteşte de o tânără ce este căutată de un mafiot recunoscut pentru cruzimea sa.

Filmările pentru acest lungmetraj au avut loc vara trecută în Bucureşti şi în studiourile MediaPro din Buftea.

Pelicula reuneşte un număr impresionant de actori celebri, precum Shia LaBeouf ("Transformers - Războiul lor în lumea noastră" - 2007, "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur" - 2008, "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You" - 2009 şi "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule" - 2010), Evan Rachel Wood ("Luptătorul/ The Wrestler", serialul "Mildred Pierce", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March", în regia lui George Clooney), Mads Mikkelsen, Til Schweiger ("Ticălăşi fără glorie/ Inglorious Bastards") şi Rupert Grint ("Harry Potter"). Distribuţia este completată şi de actori români precum Ion Caramitru, Florin Piersic Jr., Gabriel Spahiu şi Corneliu Ulici.

Filmul este regizat de Fredrik Bond, iar scenariul este semnat de Matt Drake, responsabil şi pentru "Project X", realizat de studiourile Warner Bros. Coloana sonoră a filmului este realizată de Moby.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici