Show spectaculos la Super Bowl 2014: Bruno Mars a electrizat publicul într-un spectacol cu Red Hot Chili Peppers - FOTO, VIDEO

Cântăreţul Bruno Mars a electrizat publicul care a urmărit duminică seară finala campionatului de fotbal american, în apropiere de New York, cu un show spectaculos şi plin de energie, susţinut în pauza galei Super Bowl 2014, în timpul căruia a împărţit scena cu trupa Red Hot Chili Peppers.

502 afișări
Imaginea articolului Show spectaculos la Super Bowl 2014: Bruno Mars a electrizat publicul într-un spectacol cu Red Hot Chili Peppers - FOTO, VIDEO

Show spectaculos la Super Bowl 2014: Bruno Mars a electrizat publicul într-un spctacol cu Red Hot Chili Peppers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alegerea cântăreţului Bruno Mars, un star de dată recentă - primul său album a fost lansat în octombrie 2010, iar al doilea, în decembrie 2012 - pentru un astfel de show, după ce anul trecut vedeta invitată să cânte la Super Bowl a fost Beyonce, generase destul de multe îndoieli în rândul publicului şi criticilor muzicali.

Însă Bruno Mars, care este cântăreţ, textier şi compozitor, în vârstă de 28 de ani şi născut în Hawaii, cu o alură ce pare o combinaţie între Elvis Presley şi Michael Jackson, a reuşit să îi convingă chiar şi pe cei mai sceptici dintre cei 82.000 de spectatori, cântând şi dansând pe scenă ca un ghem de energie, într-un potop de lumini şi focuri de artificii.

După un cor de copii şi un solo la tobe susţinut de fratele său, Eric Hernandez, Brunos Mars, al cărui nume real este Peter Gene Hernandez, a interpretat piesa sa "Lock Out of Heaven", alături de trupa lui de dansatori şi de muzicieni, cu toţii purtând veste din lame auriu. Cântecul "Treasure" i-a oferit ocazia de a executa un dans sincronizat memorabil.

Bruno Mars a fost apoi acompaniat pe scenă de celebra trupă rock Red Hot Chili Peppers. Alături de Anthony Keidis şi Flea, care au renunţat la cămăşi, deşi afară erau doar 7 grade Celsius, Bruno Mars a interpretat o piesă de succes a trupei americane, "Give it Away".

Dansând şi cântând, Bruno Mars a dat totul, aşa cum a promis, pentru acest spectacol, care a fost întrerupt pentru câteva momente, pentru a difuza pe ecrane uriaşe mesajele unor soldaţi americani plecaţi pe front, în care aceştia îşi salutau familiile.

Show-ul artistului american s-a încheiat cu piesa "Just The Way You Are", cântecul care i-a adus lui Bruno Mars primul său premiu Grammy.

Spectacolul din pauza galei Super Bowl, care durează 12 minute, este urmărit în fiecare an de un număr impresionant de americani şi are puterea de a impulsiona sau de a distruge carierele artiştilor invitaţi să susţină acest show.

Pe Twitter, fanii l-au aplaudat pe Bruno Mars, la fel cum au făcut-o şi cei 82.000 de spectatori prezenţi pe Metlife Stadium din East Rutherford, unde s-a jucat finala campionatului de fotbal american între echipele Denver Broncos şi Seattle Seahawks. Finala a fost câştigată de Seattle Seahawks.

"Chemaţi-l pentru a doua repriză", implora un admirator pe Twitter. "Pauza a fost mai bună decât meciul", a afirmat David Gregory, tot pe Twitter, un renumit jurnalist politic de la NBC. "Nu s-ar putea cumva să continue spectacolul şi să uităm de fotbalul american?", insista un al treilea utilizator pe Twitter.

Născut în Honolulu, dintr-o mamă filipineză, Bruno Mars, care îşi revendică influenţa multiple, de la Elvis Presley la Michael Jackson, trecând prin stilul reggae şi prin muzica inconfundabilă a casei de discuri Motown, a strâns o veritabilă colecţie de nominalizări şi premii importante încă de la debutul său în industria muzicală.

În doar trei ani de carieră, Bruno Mars a obţinut 18 nominalizări la premiile Grammy, din care a câştigat două trofee, inclusiv cel pentru "cel mai bun album pop al anului", pentru materialul discografic "Unorthodox Jukebox", pe 27 ianuarie. În decembrie, Bruno Mars a primit titlul de cântăreţul anului 2013 din partea revistei Billboard.

A vândut în trei ani peste 10 milioane de albume şi 58 milioane de single-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici