Sienna Miller, pe urmele lui Demi Moore. Actriţa însărcinată în nouă luni a pozat nud - FOTO

Sienna Miller a ţinut tot timpul la intimitatea vieţii ei, însă actriţa a acceptat să renunţe la inhibiţii în numele artei. Fosta iubită a actorului Jude Law a decis să o ia pe urmele actriţei Demi Moore, care a şocat o lume întreagă când a apărut goală şi însărcinată pe coperta revistei Vanity Fair, în urmă cu 22 de ani.

16518 afișări
Imaginea articolului Sienna Miller, pe urmele lui Demi Moore. Actriţa însărcinată în nouă luni a pozat nud - FOTO

Sienna Miller (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

Cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni mamă, Sienna Miller a acceptat să fie muza artistului Jonathan Yeo, care îi este şi prieten, scrie Daily Mail.

Complet goală şi însărcinată în luna a noua, Sienna Miller este pictată în auriu, tabloul urmând să fie expus la Circle Culture Gallery din Berlin.

"Mi-am dorit o imagine care să surprindă corpul uman în cea mai frumoasă ipostază, pentru a se vedea contrastul cu celelalte picturi ce vor fi expuse la Berlin, care reprezintă imagini cu femei ce se supun unor operaţii estetice pentru a se conforma standardelor societăţii actuale. Au trecut 22 de ani de când o Demi Moore însărcinată a provocat stupoare pozând pentru Annie Leibovitz pe coperta revistei Vanitz Fair. De atunci, societatea a devenit aproape insensibilă la expunerea zilnică a oamenilor care se supun operaţiilor chirurgicale. Însă, în acelaşi timp, societatea este încă deranjată de imagini ale maternităţii, iar femei goale însărcinate se văd foarte rar", a declarat artistul Jonathan Yeo.

VEZI AICI PORTRETUL NUD

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici