Sinead O'Connor s-a căsătorit pentru a patra oară, în cadrul unei ceremonii cu accente rock 'n' roll

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor s-a căsătorit pentru a patra oară, joi, la Las Vegas, în cadrul unei ceremonii cu accente rock 'n' roll. Artista irlandeză şi iubitul ei, Barry Herridge, au luat avionul spre Las Vegas şi au declarat, miercuri, că se vor căsători în cadrul unei ceremonii "cât se poate de rock 'n' roll".

280 afișări
Imaginea articolului Sinead O'Connor s-a căsătorit pentru a patra oară, în cadrul unei ceremonii cu accente rock 'n' roll

Sinead O'Connor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ei şi-a respectat promisiunea şi s-au căsătorit într-o limuzină Cadillac de culoare roz, la o capelă "drive-thru" din Las Vegas, informează express.co.uk.

Cântăreaţa irlandeză a purtat cu această ocazie o rochie de culoare roz şi a rămas alături de soţul ei pe bancheta din spate a limuzinei pe parcursul ceremoniei, organizată la capela A Little White Wedding Chapel.

"Ea a vrut să rămână pe parcursul întregii ceremonii într-o limuzină Cadillac. A fost dorinţa ei. Nu a purtat o rochie tradiţională, dar nici nunta nu a fost una tradiţională. A plâns în timpul jurămintelor de credinţă", a declarat o sursă pentru revista People.

Ceremonia a fost organizată chiar în ziua în care artista irlandeză a împlinit vârsta de 45 de ani, iar angajaţii capelei i-au cântat miresei tradiţionalul "Happy Birthday".

Acesta este cel de-al patrulea mariaj pentru Sinead, care a divorţat în aprilie de vechiul ei prieten şi colaborator Steve Cooney, după o căsnicie care a durat doar opt luni.

Sinead, care are patru copii din mai multe relaţii, a mai fost căsătorită cu producătorul muzical John Reynolds şi jurnalistul Nicholas Sommerlad.

În septembrie, Sinead O'Connor a stârnit îngrijorarea admiratorilor ei din lumea întreagă, după ce a postat pe Twitter o serie de comentarii în care a vorbit despre dorinţa ei de a se sinucide. Artista a postat aceste mesaje după o şedinţă de terapie pe care a efectuat-o cu psihiatrul care o tratează de depresie. În mesajele postate pe Twitter, cântăreaţa irlandeză afirma că îşi doreşte ca următoarea tentativă de sinucidere să o "ucidă" şi i-a rugat pe fanii ei să îi sugereze o modalitate prin care ar putea să se sinucidă fără ca cei patru copii ai ei să afle despre acest lucru.

Sinead O'Connor a sugerat, totodată, faptul că despărţirea de soţul ei Steve Cooney a fost unul dintre motivele pentru care se simte atât de tristă şi a mărturisit că în ultimele luni s-a luptat din răsputeri pentru a menţine "o fericire de faţadă".

Artista a mai dezvăluit pe Twitter că "este disperată după sex" şi a adăugat într-un alt mesaj, postat câteva zile mai târziu: "Trebuie să anunţ că sunt în continuare în căutarea unui iubit. Asta dacă îşi doreşte cineva o femeie nebună, urâtă, grasă, cu tendinţe sinucigaşe şi care parcă suferă de sindromul Tourette".

Sinead O'Connor a încercat să se sinucidă în urmă cu 12 ani, în ziua în care împlinea vârsta de 33 de ani.

Impetuozitatea, lipsa de tact, tunsoarea zero, atitudinea agresivă şi garderoba androgină sunt noţiunile cu care Sinead O'Connor a pornit revolta împotriva culturii pop, care impusese în anii '80 - '90 egalitatea între noţiunile de feminitate şi sexualitate.

Sinead O'Connor a devenit celebră pe plan internaţional în 1990, graţie piesei "Nothing Compares 2 U", extrasă de pe albumul "I Do Not Want What I Haven't Got".

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti pe 11 iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici