Skindred şi Tristania cântă la B'estfest Summer Camp 2012 - VIDEO

Trupele Skindred şi Tristania sunt cele mai noi nume confirmate la B'estfest Summer Camp (6 - 8 iulie), alăturându-se astfel celor deja anunţate - Garbage, Pulp, Stanton Warriors, Modestep Live, Dope D.O.D., Kreator, Moonspell, Obituary şi Messugah, informează organizatorii.

100 afișări
Imaginea articolului Skindred şi Tristania cântă la B'estfest Summer Camp 2012 - VIDEO

Skindred şi Tristania cântă la B'estfest Summer Camp 2012

B'estfest Summer Camp se va desfăşura vara aceasta la B'estfest Park, pe malul lacului Pasărea din Tunari.

Skindred, trupă galeză alcătuită din patru membri - Arya Goggin (tobe), Benji Webbe (voce), Dan Pugsley (bass) şi Mikeydemus (chitară) -, are un stil muzical extrem de versatil, ce îmbină rockul alternativ şi heavy metalul cu elemente reggae şi punk rock. Formată spre finalul anilor '90, Skindred s-a bucurat de succes încă de la primul său album, intitulat "Babylon", piese precum "Nobody", "Preasure" şi "Selector" devenind adevărate hituri.

Cu trecerea timpului, sound-ul trupei a evoluat considerabil, astfel că piesele de pe "Union Black", cel mai recent material discografic, ce a fost lansat în luna aprilie a anului trecut, au fost îmbogăţite cu influenţe notabile de dubstep, hip hop şi chiar drum and bass. Datorită show-urilor live explozive, trupa a devenit o prezenţă constantă în line up-ul unor festivaluri precum Download, Boardmasters, Wacken Open Air sau Sonisphere, urmând ca anul acesta Skindred să-şi treacă în agendă şi B'estfest Summer Camp, unde va fi prezentă pe data de 8 iulie.

Tristania, trupa metal gothică de origine norvegiană, a fost înfiinţată în anul 1996, de Morten Veland (voce), Einar Moen (clape) şi Kenneth Olsson (tobe), ceilalţi membri alăturându-se grupului în vara anului 1997, când au înregistrat şi albumul numit "Widow's Weeds".

Acesta a fost primul material dintr-o serie de şase albume de studio, de-a lungul cărora trupa şi-a diversificat stilul muzical, fără a renunţa însă la elementele din muzica clasică precum orga, fluierul, vioara şi clavecinul, care se îmbină armonios cu vocea puternică a solistei. Devenită extrem de apreciată la nivel internaţional, Tristania şi-a trecut la rândul său în CV nenumărate festivaluri internaţionale, anul acesta urmând să fie prezentă şi la Bucureşti, pe 8 iulie, la B'estfest Summer Camp.

Biletele pentru B'estfest Summer Camp pot fi achiziţionate până pe 15 martie în promoţia "earlybird", la preţul de 215 lei (abonamentele de 3 zile), respectiv 95 de lei (biletele de o zi), la care se adaugă şi un voucher de 10 lei pentru cei care doresc acces în camping. Acestea pot fi achiziţionate online, de pe www.MyTicket.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria "Mihai Eminescu", Sala Palatului şi din reţelele afiliate MyTicket.

Programul festivalului va fi completat cu noi nume în perioada următoare, mai multe informaţii despre ediţia din 2012 a B'estfest Summer Camp fiind disponibile atât pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cât şi pe conturile de Facebook şi Twitter ale evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici