Slash, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Slash, fostul chitarist al trupei americane Guns N' Roses, a primit marţi o stea pe pe bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în faţa clubului Hard Rock Cafe din Los Angeles.

286 afișări
Imaginea articolului Slash, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Slash (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am făcut parte din industria de la Hollywood vreme îndelungată şi acum, văzând că sunt apreciat de primăria din Hollywood, îmi dau seama că este o mare onoare", a spus Slash la ceremonia de dezvelire a stelei.

Producătorul muzical Robert Evans, prezentatorul radio Jim Ladd şi celebrul actor de film şi televiziune Charlie Sheen au asistat la ceremonie.

În buna "tradiţie" a lui Sheen, actorul şi-a început discursul cu o înţepătură la adresa fostului coleg al lui Slah, solistul trupei Guns N' Roses, Axl Rose.

"E ceva extrem de potrivit în toată această situaţie, când mă gândesc că Slash a primit o stea pe aceeaşi stradă pe care Axl Rose va dormi într-o bună zi", a spus Charles Sheen, declanşând hohote de râs printre spectatorii prezenţi la eveniment.

Slash a vorbit apoi despre prietenia sa cu Sheen, despre problemele lor comune din trecut, întrucât amândoi au fost dependenţi de alcool şi droguri.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a cântat mai întâi alături de trupa Snakepit şi apoi a înfiinţat o nouă trupă, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie 2010 primul său album solo, care îi poartă numele şi cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni. Chitaristul american şi-a lansat cel de-al doilea album solo, intitulat "Apocalyptic Love", pe 21 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici