Slash şi soţia lui şi-au reînnoit jurămintele de credinţă la Ibiza

Slash, fostul chitarist al trupei americane Guns N' Roses, şi soţia lui, Perla Ferrar, şi-au reînnoit jurămintele de credinţă în Spania, la Ibiza, în cadrul unei ceremonii speciale, organizată pentru a sărbători a zecea aniversare a căsătoriei lor.

300 afișări
Imaginea articolului Slash şi soţia lui şi-au reînnoit jurămintele de credinţă la Ibiza

Slash şi soţia lui şi-au reînnoit jurămintele de credinţă la Ibiza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Slash şi Perla s-au căsătorit în octombrie 2001 şi au împreună doi fii, informează contactmusic.com.

Slash a dorit să devanseze puţin data celei de-a 10-a aniversări a căsătoriei lor şi a decis să îşi reînnoiască jurămintele de credinţă cu partenera lui de viaţă în cadrul unei ceremonii romantice, ce a avut loc în seara de luni, la Ibiza.

"Perla şi cu mine am avut parte de o ceremonie frumoasă. Petrecerea continuă şi acum. A fost o seară cu adevărat specială şi le mulţumim tuturor pentru urările lor de bine", a scris Slash pe contul său de pe Facebook.

Slash a iniţiat procedura de divorţ în vara anului 2010, însă cei doi soţi s-au împăcat după două luni şi au solicitat anularea procedurii.

Aceasta este cea de-a doua căsnicie a muzicianului american, care a divorţat în 1997 de prima lui soţie, actriţa şi modelul Renee Suran, după un mariaj care a durat cinci ani.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a format o nouă trupă, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie 2010 primul său album solo, care îi poartă numele şi care cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici