Slujba de înmormântare a Mădălinei Manole s-a încheiat

Slujba de înmormântare a Mădălinei Manole, oficiată de doi preoţi pe scările din faţa Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, din Ploieşti, s-a încheiat în jurul orei 18.15, după aproximativ o jumătate de oră, la slujbă participând, alături de membrii familiei, sute de fani ai artistei.

190 afișări
Imaginea articolului Slujba de înmormântare a Mădălinei Manole s-a încheiat

Slujba de înmormântare a Mădălinei Manole s-a încheiat (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Arhiva Mediafax Foto)

Slujba de înmormântare a Mădălinei Manole a început în jurul orei 17.45, fiind ţinută de doi preoţi, susţinuţi de un cor, unul dintre ei fiind duhovnicul familiei.

La finalul slujbei, unul dintre preoţi a afirmat că muzica este darul pe care Dumnezeu i l-a dat Mădălinei Manole şi că opera artistei va rămâne în urma ei chiar dacă ea a plecat dintre noi.

În aplauzele celor peste o mie de oameni care au asistat la ceremonia religioasă, sicriul a fost luat din curtea bisericii, urmând să fie dus la cimirul Bolovani din Ploieşti, unde va avea loc înhumarea.

Pe tot parcursul slujbei, două echipaje ale ambulanţei au stat în zonă pregătite să intervină în caz de nevoie.

De asemenea, un echipaj al Ambulanţei apaţinând unei clinici private din Ploieşti a fost prezent la Casa de Cultură a Sindicatelor, cadrele medicale acordând la un moment dat asistenţă medicală mamei artistei. Acesteia nu i s-a făcut rău, însă surse medicale au spus că i-a fost administrată o perfuzie pentru a preveni un leşin.

Pe parcursul oficierii slujbei, circulaţia rutieră în zonă a fost complet blocată.

Cortegiul funerar cu sicriul în care se află trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a plecat vineri, în jurul orei 17.00, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti spre Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, în aplauzele a mii de fani care au ţinut să-şi ia rămas bun de la ea.

La ieşirea din Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, în faţa clădirii, un preot a ţinut un scurt serviciu religios, în prezenţa a aproximativ două mii de oameni care au aşteptat aplaudând ieşirea sicriului cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole.

Video stirileprotv.ro

Timp de aproape şapte ore, mii de oameni au aşteptat la rând zeci de minute, în soare, pentru a aduce un ultim omagiu la catafalcul amenajat în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Printre cei veniţi la catafalcul de la Casa de Cultură a Sindicatelor s-au numărat Nico, Ovidiu Comornic, Maria Dragomiroiu, George Nicolescu, dar şi oameni simpli care au venit să aprindă o lumânare şi să ducă o floare, unii dintre ei sosiţi din alte judeţe.

Cortegiul funerar a ajuns, vineri, în jurul orei 10.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, unde s-au aflat mii de fani care au ţinut să-i aducă un ultim omagiu artistei.

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a fost depus, vineri dimineaţă, în jurul orei 4.00, la capela Bisericii "Sfânta Treime" din Ploieşti.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de către soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni, artista luându-şi viaţa în ziua în care împlinea 43 de ani, ea fiind căsătorită şi având un băieţel de un an şi-o lună.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici