SMART RADIO - Ia masa în oraş!

  • Nu renunţa la stilul tău de viaţă de până acum
  • Este Buna Vestire, îţi recomandăm Sushi de la Yoshi Sushi & Teppanyaki
43 afișări
Imaginea articolului SMART RADIO - Ia masa în oraş!

SMART RADIO - Ia masa în oraş!

Cu SMART rămâi în trend indiferent de situaţie. Inclusiv în timp de autoizolare.

Din acest motiv ne-am propus să-ţi facem zilnic recomandări, inclusiv gastronomice. Alimentaţia este importantă în această perioadă şi poate ţi s-a făcut şi puţin dor de mâncărurile tale preferate.

Şi în seara asta păstrăm un registru select şi îţi recomandam să iei cina de la Yoshi. Când altcândva decât într-o zi în care se mănână peşte - de Buna Vestire.

Au sushi şi teppanyaki, mâncare pe plită încinsă. Au supă Ramen, pe care n-ar trebui s-o ocoleşti doar pentru că e seară. Un mix bun de sushi de la Yoshi are un singur neajuns, poate să nu ajungă. Mai ales dacă aveţi vreun pofticios printre voi.

Poţi alege un mix deja combinat sau poţi să-ţi construieşti unul pe placul tău, chiar aici.

Comanzi şi rămâi în confortul casei tale pentru o cină delicioasă alături de familie. Are şi izolarea avantajele ei, e totul mult mai comod.

Şi nu uita, pofta vine ascultând Smart Radio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici