SMART RADIO - Ia masa în oraş

  • Nu renunţa la stilul tău de viaţă de până acum
  • Azi mănânci regeşte de la Garlic PUB
70 afișări
Imaginea articolului SMART RADIO - Ia masa în oraş

SMART RADIO - Ia masa în oraş

Suntem în continuare privaţi de anumite plăceri pe care le aveam în trecut, dar sunt şi lucruri care rămân accesibile pentru noi.

SMART rămâne aproape de tine şi îţi dă zilnic idei despre cum să-ţi petreci timpul în autoizolare. Şi mai ales cum să ai în continuare parte de specialităţile culinare pe care ţi le doreşti. Bucurăţi simţurile în continuare!

O parte dintre restaurantele tale preferate livrează la domiciliu, aşa că n-ai de ce să-ţi faci griji din punctul asta de vedere. Plus că noi îţi facem zilnic propuneri din zona gastronomiei, în caz că ai pierdut ceva din vedere.

 

Azi îţi recomandăm să iei prânzul de la Garlic Pub

Vlad Craioveanu, de la Smart Radio, şi-a ales deja ce ar vrea să comande şi a  găsit şi un prilej foarte bun! Pe 26 martie 1881, Carol 1a devenit primul Rege al României.

Aşa că, Vlad a comandat regeşte mîncare tradiţională de la Garlic: 

  • Ca starter - cârnaţi proaspeţi din porc şi vită, cu usturoi românesc şi piper
  • Felul principal - pastramă la tigaie cu mult usturoi şi vin alb âmpreună cu o mămăliguţă aburindă.
  • Desert - plăcintă de dovleac.

Dacă am reuşit să vă facem poftă, comenzile se fac la: 0723.699.870

 

Şi nu uita, pofta vine ascultând Smart Radio!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici