SMS-ul prefabricat de Paşte. Epuizăm limbajul ca să arătăm că ne pasă

Paştele - prilej de linişte în suflet şi căldură în inimi, moment al speranţei şi al păcii interioare, clipă magică a luminii şi a desăvârşirii, un act divin ce dă o nouă existenţă firii noastre... Cuvinte mari şi adânci, pe care mulţi le culeg de pe site-uri specializate, le copiază în telefon şi le trimit sub formă de SMS tuturor cunoscuţilor din listă.

19 afișări
Imaginea articolului SMS-ul prefabricat de Paşte. Epuizăm limbajul ca să arătăm că ne pasă

SMS-ul prefabricat de Paşte. Epuizăm limbajul ca să arătăm că ne pasă (Imagine: Ovidiu Micsik/Gândul)

Psihologul Alfred Dumitrescu spune că nu toţi ne-am născut copyrighteri, iar simplul fapt că ai fost selectat pentru a primi un astfel de mesaj este o recunoaştere în sine. "Din moment ce cineva, chiar şi dacă sms-ul este copiat de pe un site, face o selecţie din lista de contacte de pe telefon, înseamnă că face o decizie - îl trimit sau nu-l trimit. Faci o alegere, ceea ce înseamnă că te gândeşti la persoana aceea", spune Alfred Dumitrescu.

Cite;te mai multe despre trimiterea mesajelor de Paşte pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici