Sofia Coppola, din nou însărcinată

Sofia Coppola este din nou însărcinată, informaţia fiind confirmată de Thomas Mars, partenerul de viaţă al regizoarei americane şi totodată solistul trupei Phoenix, informează accesshollywood.com.

57 afișări
Imaginea articolului Sofia Coppola, din nou însărcinată

Sofia Coppola, din nou însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Thomas Mars a confirmat această informaţie cu ocazia unui interviu acordat recent postului de televiziune WXRT din Chicago.

Bebeluşul se va naşte la jumătatea anului 2010 şi va fi cel de-al doilea copil al cuplului.

Primul copil al Sofiei Coppola şi al lui Thomas Mars este o fetiţă, Romy, care s-a născut la Paris, în noiembrie 2006.

Sofia Coppola a finalizat de curând filmările pentru "Somewhere", o comedie despre un actor cu reputaţie de "băiat rău" de la Hollywood, care reuşeşte să îşi schimbe stilul de viaţă după o vizită a fiicei sale adolescente. Filmul va fi lansat în 2010 şi îi are în distribuţie pe Stephen Dorff, Elle Fanning şi Michelle Monaghan.

Fiica lui Francis Ford Coppola, regizorul a patru filme premiate cu Oscar, printre care "Naşul" şi "Apocalipsul acum", Sofia Coppola a obţinut la rândul ei premiul Academiei Americane pentru cel mai bun scenariu original, pentru "Rătăciţi printre cuvinte", în 2004. Tânăra regizoare americană a semnat regia filmelor "Virgin suicides/ Sinuciderea fecioarelor" (1999), "Lost in Translation/ Rătăciţi printre cuvinte" (2003) şi "Marie-Antoinette" (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici