Sora fostului primar londonez s-a dezbrăcat în direct, ca protest la Brexit | VIDEO

Rachel Johnson, sora fostului primar londonez Boris Johnson, s-a dezbrăcat în direct la o emisiune în timpul unei discuţii despre Brexit, relatează Daily Mail.

32755 afișări
Imaginea articolului Sora fostului primar londonez s-a dezbrăcat în direct, ca protest la Brexit | VIDEO

Sora fostului primar londonez s-a dezbrăcat în direct, pentru Brexit | VIDEO

Sora lui Boris Johnson a spus publicului Sky News că actul său „nonconformist” este în solidaritate cu Victoria Bateman, o activistă pro-UE de la Universitatea din Cambridge. Activista s-a dezbrăcat recent în cadrul unor emisiuni pentru BBC Radio 4 şi Good Morning Britain.

Rachel, în vârstă de 54 de ani, şi-a lăsat colegii fără cuvinte în timp ce îşi desfăcea nasturii de la cămaşă, înainte de a vorbi despre emisiunea The Pledge.

„După cum ştim cu toţii, este greu să vorbim despre Brexit”, spune Rachel. „Se simte de parcă am ajuns la un punct de saturaţie. Dar, o activistă a descoperit un mod inedit de a se face auzită pe această temă”, continuă Rachel.

„Victoria Bateman şi-a făcut apariţia dezbrăcată în presă, pentru a oferi diferite argumente despre cum Brexit vă lăsa Marea Britanie dezbrăcată”, adaugă Rachel.

„Deci, ca un omagiu adus activistei, am decis să îi urmez exemplul – de fiecare dată când vom discuta despre Brexit, o să mă asigur că sunt remarcată”, conchide aceasta.

Bateman este profesor de economie la Universitatea din Cambridge şi de asemenea activist pentru drepturile femeilor dar şi împotriva Brexit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici