Soţia lui Miron Cozma cere divorţul

După eliberarea din puşcărie, viaţa lui Miron Cozma părea că se aşează, iar căsătoria cu avocata Monica Mihaela Ionescu nu avea decât să-l determine pe fostul lider al minerilor să ia totul de la capăt.

163 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Miron Cozma cere divorţul

Soţia lui Miron Cozma cere divorţul (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Însă, după nici doi ani de la căsătoria cu Monica, Miron Cozma bifează din nou un moment nefericit. Soţia sa, de altfel avocata care l-a ajutat pe fostul lider al minerilor să dea statul român în judecată pentru anii de detenţie, a băgat divorţ!

Persoane din anturajul fostului lider al minerilor din Valea Jiului au mărturisit pentru www.stl.ro că Miron Cozma devenise în ultima vreme extrem de irascibil şi că are probleme mari cu banii, ceea ce a creat tensiuni suplimentare în interiorul familiei.

Citeşte mai multe despre divorţul intentat lui Miron Cozma pe www.ziarulnational.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici