Soţia prinţului Charles nu-şi doreşte să fie regină, ci prinţesă consoartă

Camilla, ducesa de Cornwall, care marţi împlineşte 60 de ani, doreşte să poarte titlul de prinţesă consoartă şi nu de regină, după ce prinţul Charles va urca pe tronul Marii Britanii, dar acest lucru implică schimbări în legislaţia britanică, informează dailymail.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Soţia prinţului Charles nu-şi doreşte să fie regină, ci prinţesă consoartă

Soţia prinţului Charles nu-şi doreşte să fie regină, ci prinţesă consoartă

Potrivit unor surse, ducesa a declarat că ar fi "fericită" să nu devină niciodată regină şi că doreşte doar să aibă un "rol de sprijin" în viaţa prinţului Charles.

"S-a vorbit mult despre «Regina Camilla» dar acest lucru nu face parte din intenţiile Alteţelor regale", a spus o sursă apropiată familiei. "Din punct de vedere tehnic ducesa este Prinţesă de Wales, dar a ales să folosească alt titlu la care este îndreptăţită, Ducesa de Cornwall (...) Ducesa vrea să fie cunoscută ca prinţesă consoartă atunci când va veni vremea. (Camilla n.r.) are tot sprijinul din partea Prinţului (Charles n.r.)", a adăugat sursa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici