Soţia şi fiica cea mică a preşedintelui Băsescu participă la o nuntă în Valea Jiului

Soţia preşedintelui Traian Băsescu, Maria Băsescu, şi fiica cea mică a acestora, Elena, participă, sâmbătă, la o nuntă în Valea Jiului, la Uricani, la care era aşteptat şi preşedintele, însă soţia sa a declarat că aceste este "prins cu alte probleme".

313 afișări
Imaginea articolului Soţia şi fiica cea mică a preşedintelui Băsescu participă la o nuntă în Valea Jiului

Soţia şi fiica cea mică a preşedintelui Băsescu participă la o nuntă în Valea Jiului (Imagine: Mediafax Foto)

Maria Băsescu şi Elena Băsescu au participat, sâmbătă, la slujba religioasă a fiicei lui Ioan Firiza, patronul complexului turistic Cheile Buţii din Uricani, judeţul Hunedoara.

Întrebată dacă la nuntă va ajunge şi preşedintele, Maria Băsescu a declarat că acesta "este prins în mai multe activităţi".

Soţia preşedintelui s-a declarat încântată de zona şi obiceiurile din Valea Jiului, spunând că a fost de nenumărate ori aici şi chiar s-a căţărat pe stâncile din zonă.

Preşedintele Traian Băsescu era aşteptat, sâmbătă, în Valea Jiului, la Uricani, la nunta fiicei patronului complexului turistic Cheile Buţii din localitate, aflat la poalele Masivului Retezat.

Traian Băsescu a vizitat de mai multe ori cabana de la poalele Retezatului. Una dintre vizite a fost împreună cu soţia sa, Maria, soţii Băsescu petrecând o noapte la acest complex. Ulterior, aceştia au plecat la Arad, unde au botezat-o pe fiica primarului din Arad, Gheorghe Falcă.

Sâmbătă însă, şeful statului a plecat spre nordul ţării, afectat de inundaţii puternice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici