Soţul lui Amy Winehouse va fi condamnat la închisoare (Video)

Blake Fielder-Civil, soţul cântăreţei britanice Amy Winehouse, a pledat vinovat la acuzaţiile de vătămare corporală şi obstrucţionare a justiţiei şi va fi condamnat la o pedeapsă cu închisoarea la o dată care urmează să fie stabilită în curând.

24 afișări
Imaginea articolului Soţul lui Amy Winehouse va fi condamnat la închisoare (Video)

Soţul lui Amy Winehouse va fi condamnat la închisoare

Tânărul în vârstă de 26 de ani şi-a recunoscut vinovăţia în timpul unor audieri preliminare, putând astfel, potrivit legislaţiei britanice, să evite un proces lung.

Blake Fielder-Civil şi alte două persoane acuzate în acest caz urmează să afle sentinţa la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Amy Winehouse, autoarea hitului "Rehab", a venit să asiste în două rânduri la audierile de la tribunalul din Snaresbrook, Londra, pentru a-şi susţine soţul.

Producătorul britanic Blake Fielder-Civil se face vinovat de obstrucţionarea justiţiei. Mai precis, acesta este acuzat că "a complotat" împreună cu un alt bărbat, Anthony Kelly, ca barmanul James King să nu depună mărturie într-un alt proces, care a debutat în noiembrie 2007. În acest al doilea dosar, Fielder-Civil şi un alt bărbat, Michael Brown, au fost acuzaţi că l-au agresat şi rănit pe James King, pe 20 iunie 2007. Soţul lui Amy Winehouse i-a oferit barmanului suma de 200.000 de lire sterline pentru a nu depune mărturie la proces.

Şi Michael Brown, în vârstă de 25 de ani, a pledat vinovat la acuzaţiile de vătămare corporală şi obstrucţionarea justiţiei, în timp ce Anthony Kelly, în vârstă de 25 de ani, a pledat vinovat la acuzaţia de obstrucţionarea justiţiei.

Victima, King, a fost acuzată de obstrucţionarea justiţiei, dar a pledat nevinovat.

Diva muzicii soul, Winehouse, recompensată cu cinci premii Grammy, a fost şi ea interogată în acest caz, dar nu a fost găsită vinovată. Ea a avut, de asemenea, probleme cu justiţia, după ce, în ianuarie, cotidianul The Sun a făcut publică o înregistrare video în care apărea fumând crack, un drog derivat al cocainei. Din fericire pentru ea, poliţia a decis să nu o pună sub acuzare.

Rehab


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici