Spania a înregistrat cea mai scăzută temperatură din ultimii 65 de ani

  • Temperatura a coborât până la -34,1C, cele mai scăzute înregistrate vreodată în peninsula Iberică.
  • Temperatura a fost înregistrată la Clot del Tuc de la Llanca din Aragon în Pirineii spanioli la ora 5.19.
  • Aceasta a fost cu două grade mai mică decât în anul 1956, când s-au înregistrat temperaturi de -32C în Estany-Gento, în Lleida, în nord-estul Spaniei.
10636 afișări
Imaginea articolului Spania a înregistrat cea mai scăzută temperatură din ultimii 65 de ani
Zăpada mare şi vânturile îngheţate au .cuprins Spania, în timp ce mercurul termometrelor a coborât până la -34,1C, cele mai scăzute înregistrate vreodată în peninsula Iberică, a declarat miercuri Agenţia de Stat Meterololgică, relatează Reuters
 
Temperatura a fost înregistrată în Munţii Pirinei la Clot del Tuc de la Llanca o localitate din provincia Aragon din nord-estul Spaniei, a spus agenţia.
 
Aceasta a fost cu două grade mai mică decât în anul 1956, când s-au înregistrat temperaturi de -32C în Estany-Gento, în Lleida, în nord-estul Spaniei.
 
Se preconizează căderi de zăpadă mai mari pentru o mare parte din centrul şi nordul Spaniei, cu temperaturi de -11C.
 
Un bărbat în vârstă de 75 de ani care s-a rătăcit după ce a decis să meargă pe jos pentru că maşina sa a rămas blocată într-o furtună de zăpadă a fost salvat de poliţişti în Navia de Suarna, lângă Lugo, în nord-vestul Spaniei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici