Spectacol Disney, pentru prima dată în România

"Disney Live! Winnie the Pooh", un spectacol al companiei Disney, va fi prezentat pentru prima dată în România, pe 20, 21 şi 22 iunie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, preţul biletelor fiind între 39 şi 150 de lei, informează organizatorii.

108 afișări
Imaginea articolului Spectacol Disney, pentru prima dată în România

Spectacol Disney, pentru prima dată în România (Imagine: /www.disneymouselinks.com)

"Disney Live! Winnie the Pooh" este o producţie complet nouă, ce îi are ca protagonişti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh şi prietenii lui. Aceştia se îmbarcă într-o călătorie amuzantă şi surprinzătoare, plănuind o petrecere surpriză pentru Winnie the Pooh.

Povestea este spusă de un narator, ghidul publicului pe parcursul întregului spectacol, cu sprijinul a trei ajutoare şi al prietenilor lui Winnie the Pooh. Aceştia interacţionează cu audienţa şi urmează indicaţiile povestitorului pe parcursul naraţiunii.

"Crearea acestei producţii a lui Winnie the Pooh a fost pentru noi toţi o călătorie minunată înapoi în zilele de distracţie şi inocenţă exemplificate de viaţa în Pădurea celor 100 de stejari", spune Jery Bilik, directorul de creaţie al Feld, compania organizatoare a evenimentului. "Obiectivul nostru a fost să deschidem un portal care oferă posibilitatea tuturor celor care vin la spectacol să viziteze această lume foarte specială şi să se bucure de vizita lor împreună cu personajele minunate care sălăşluiesc înăuntru", a mai spus acesta.

Ana Louizos, designerul producţiei, care a creat, recent, decorurile pentru spectacole de pe Broadway, cum ar fi câştigătorul premiului Tony - "Avenue Q, Golda's Balcony" - şi "Steel Magnolias", aduce experienţa ei în "Disney Live! Winnie the Pooh". "Crearea acestei lumi magice a lui Winnie the Pooh a fost în egală măsură o provocare şi o bucurie. În imaginarea decorului, am vrut ca audienţa să simtă cu adevarat că este învăluită de Pădurea celor 100 de stejari", a mai spus Louizos.

Proiecţia digitală de ultimă generaţie transformă scena într-o lume magică, pe care publicul o va recunoaşte imediat. Pentru prima data, Feld Entertainment a lucrat cu animatorii Disney pentru a crea fundalurile scenei inspirate direct de filmele Disney şi din poveştile clasice "Winnie the Pooh". Peisajele variate ale Pădurii celor 100 de stejari sunt aduse la viaţă cu frunze scuturate, zbor de fluturi şi schimbări de anotimpuri. "Folosim ultimele tehnologii pentru a ajuta la ilustrarea poveştii, cu toate acestea", spune designerul de lumini Patrick Dierson, luminile nu domină spectacolul, aşa cum se întâmplă într-un concert rock. "Ceea ce am vrut să realizez pentru Winnie the Pooh a fost să creez o stare subliminală", a explicat acesta.

Din distribuţie fac parte 15 artişti, care se prezintă pe scenă sub coregrafia lui Cristopher Gattelli, ale cărui merite teatrale includ "Chess", "The Radio City", "Christmas Spectacular" şi "Godapell". Gattelli spune că este necesar un bun simţ al umorului şi distracţiei pentru a construi coregrafiile pentru spectacol. "Numerele de dans trebuie să se adreseze în acelaşi timp copiilor şi adulţilor, pentru a-i implica ca participanţi".

"Disney Live! Winnie the Pooh" este adus în România de Podium Productions şi Feld Entertainment. Spectacolele vor avea loc vineri, 20 iunie, ora 18.00, sâmbătă, 21 iunie, ora 15.00 şi ora 18.00 şi duminică, 22 iunie, ora 15.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Biletele se găsesc pe www.bilete.ro şi la magazinele Flanco, Flamingo şi Muzica, Sala Palatului, magazinele Music Shop, librăriile Libris, Cărtureşti, Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Timişoara. Preţul biletelor este de 39, 59, 99 şi 150 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici