"Spital" şi "Gropi", două noi hituri lansate de InfoPro

DJ-ul InfoPro Ernest Fazekaş a lansat încă două hituri - "Spital" şi "Gropi", după ce primele melodii - "Oda Elodiei" şi "Cântec pentru deszăpezire", create cu echipa emisiunii "Urechile sus!", s-au bucurat de succes, informează postul de radio.

4 afișări
Imaginea articolului "Spital" şi "Gropi", două noi hituri lansate de InfoPro

"Spital" şi "Gropi", două noi hituri lansate de InfoPro

"Spital" şi "Gropi" sunt cele două creaţii proaspete ale echipei realizatorilor emisiunii "Urechile sus!" de la radio InfoPro. În aceste cover-uri se poate recunoaşte vocea inconfundabilă şi sensibilă a lui Ernest Fazekaş, responsabil, de asemenea, pentru adaptare şi versuri.

Dacă piesa "Spital" tratează cu umor situaţia dramatică din sistemul sanitar românesc, în "Gropi", ascultătorii află despre "faliile" din asfaltul naţional. Piesele se pot auzi în emisiunea "Urechile sus!", iar cei care nu le-au prins pe frecvenţă le pot asculta şi descărca de pe www.infopro.ro, din secţiunea Song Download.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici