Sprâncenele naturale sunt tot mai căutate. Noul trend evidenţiază mai bine trăsăturile feţei

  • Sprâncenele naturale definite prin make-up sunt noul trend
  • Naturaleţea este din ce în ce mai căutată
  • Sprâncenele tatuate se decolorează în timp
5840 afișări
Imaginea articolului Sprâncenele naturale sunt tot mai căutate. Noul trend evidenţiază mai bine trăsăturile feţei

Sursa foto: profimedia

Porţi mască şi nu mai ştii cum să te aranjezi? Sprâncenele reprezintă 80% din fizionomia feţei tale. În 1980 actriţa Brooke Shields a lansat trendul sprâncene groase şi bine definite. Zece ani mai târziu Kate Moss a pozat cu sprâncene subţiri astfel că a lansat o nouă modă. Astăzi sprâncenele se poartă cât mai naturale, fie că sunt groase, nepensate, există o tehnică de a ţi le aranja.

Adina Ene îţi spune că sunt foarte importante pentru că pot să-ţi definească trăsăturile sau chiar să ţi le anuleze. Nişte sprâncene prost pensate sau prea mult pensate te pot face supărată, mirată, în orice fel numai nu cum îţi doreşti tu.

Adina Ene, Brow Artist: ,,Multe femei şi le aranjează aşa cum consideră şi cum se descurcă fiecare acasă, însă acum în trend se poartă foarte mult sprâncenele naturale, look-ul natural fresh, curat, atât în materie şi de make-up cât şi de sprânceană. Se poartă foarte mult sprâncenele groase, mă rog, nu excesiv de groase, nu mai groase decât le ai în mod natural. Cu un tatuaj la sprâncene sigur nu mai rezonezi după un timp. Un machiaj zilnic nu ştiu, nu ţi-a plăcut astăzi cum ţi-a ieşit ţi le-ai făcut prea groase, prea închise, le-ai şters şi ai rezolvat problema.”

Despre tatuatul sprâncenelor Livia îţi spune că nu mai este mulţumită de felul în care arată şi îşi doreşte o schimbare. Nu îţi recomandă să încerci şi tu asta, fiindcă s-ar putea să fii dezamagită în timp. Poate o micropigmentare te ajută să îţi faci sprâncenele asimetrice.

Livia: ,,Am scos tatuajul cu laser, pentru că nu-mi mai plăcea, l-am făcut acum 5 ani şi s-a decolorat, forma s-a schimbat şi gusturile mele s-au schimbat şi mai şi optez acum pentru mai multă naturaleţe, nu-mi mai doresc tatuaj.”

O altă clientă: ,,Eu mi-am făcut acum câţiva ani micropigmentare. Încă se vede. Am ales această procedură deoarece nu mai avem destule fire de păr, un pensat excesiv la un moment dat duce la goluri, plus că mi se pare că se vede natural, adică nu este ca un tatuaj clasic.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici