Stanley Tucci s-a căsătorit în secret cu sora actriţei Emily Blunt

Actorul american Stanley Tucci s-a căsătorit în secret cu sora actriţei Emily Blunt, Felicity. Cei doi s-au logodit în 2011, iar actorul a confirmat faptul că este din nou un bărbat căsătorit, după ce noua lui soţie a fost văzută purtând verighetă la proiecţia filmului "Hope Springs", ce a avut loc luni la New York.

445 afișări
Imaginea articolului Stanley Tucci s-a căsătorit în secret cu sora actriţei Emily Blunt

Stanley Tucci şi Felicity Blunt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă a spus publicaţiei New York Daily News că Stanley Tucci şi soţia sa, Felicity, care este agent literar, intenţionează să organizeze şi o ceremonie de nuntă formală pentru familiile şi prietenii lor apropiaţi, spre sfârşitul acestui an, informează contactmusic.com.

Stanley Tucci şi Emily Blunt au jucat împreună în comedia romantică "Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada", iar tânăra actriţă a luat hotărârea să i-o prezinte starului american pe sora ei, Felicity, după ce prima soţie a actorului, Kate, a murit din cauza unui cancer, în aprilie 2009.

Stanley Tucci, în vârstă de 51 de ani, este un apreciat actor, scenarist, regizor şi producător american. Starul american a fost nominalizat la premiul Oscar pentru prestaţia lui din filmul "Din Raiul meu/ The Lovely Bones" (2009), a câştigat două premii Emmy pentru rolurile din "Winchell" (1998) şi "Monk" (2002) şi a fost nominalizat la premiile Grammy la categoria "cel mai bun album de poveşti pentru copii" - "The One And Only Shrek".

Actorul american a jucat şi în câteva lungmetraje cu succes de casă, precum "Dosarul Pelican" (1993), "O viaţă mai puţin obişnuită" (1997), "Drumul spre pierzanie" (2002), "Centrul Pământului" (2003), "Diavolul de îmbracă de la Prada" (2006), "Slevin: Nevinovat cu ghinion" (2006), "Povestea lui Despereaux" (2008), "Julie şi Julia" (2009) şi "Căpitanul America: Primul Răzbunător" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici