Ştefan Stan vorbeşte despre cum se menţine în formă, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Ştefan Stan - "Vocea României" va vorbi despre cum se menţine în formă, sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată la Pro TV, de la ora 10.00, informează televiziunea.

314 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stan vorbeşte despre cum se menţine în formă, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Ştefan Stan vorbeşte despre cum se menţine în formă, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Cei care nu doresc ca sărbătorile să vină la pachet cu câteva kilograme în plus se pot înscrie într-un program susţinut de mişcare în piscină. Vocea României, Ştefan Stan, este fan al sportului în apă, iar în ediţia din 14 aprilie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?" telespectatorii Pro TV îl pot admira la piscină.

Ştefan Stan spune că îi plac bunătăţile de Paşte, dar are ac de cojocul lor: antrenamentele intense, fiind pasionat de box şi de înot. Care sunt preferinţele lui în materie de mişcare şi cum se menţine în formă, telespectatorii Pro TV vor afla sâmbătă la "Ce se întâmplă, doctore?".

Pe de altă parte, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, actorii din serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro TV, vor vorbi în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?" despre pasiunea lor pentru reţetele inedite. Experţii în bucătăria moleculară se reinventează permanent şi propun soluţii extravagante şi reţete spectaculoase, a căror vedetă este carnea fragedă. Cei care sunt tentaţi să vadă şi altă faţă a mielului de Paşte, în afară de preparatele tradiţionale, nu trebuie să rateze ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici