Stela Popescu joacă în serialul "Aniela"

Stela Popescu suferă transformări impresionante în camera de machiaj, zilnic, înainte de a intra pe platourile de filmare ale serialului "Aniela", pentru a o interpreta pe Coana Chiva, o femeie simplă de la ţară, din anii 1900, informează postul Acasă.

369 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu joacă în serialul "Aniela"

Stela Popescu joacă în serialul "Aniela" (Imagine: Acasă TV)

Stela Popescu, în serialul "Aniela"

Actriţa revine pe micul ecran într-o postură total inedită pentru telespectatori. "Personajul acesta este foarte interesant pentru mine, deoarece lumea este obişnuită cu mine interpretând femeia puternică, coafată, cu gene false, iar acest rol mă aduce într-o postură nouă în faţa telespectatorilor. Coana Chiva provine din pătura de jos, o femeie simplă, dar cu mare tărie de caracter. Aspectul fizic este total diferit de imaginea cu care i-am obişnuit pe cei din jur. Coana Chiva e o femeie bărbătoasă, pe care chiar o vom auzi că, din când în când, mai trage şi câte o înjurătură", mărturiseşte Stela Popescu.

Stela Popescu, în serialul "Aniela"

În perioada 3 - 12 august, pe site-ul www.acasatv.ro, aproape 5.000 de persoane au încercat să ghicească actriţa care interpretează personajul Coanei Chiva din "Aniela". Chiar dacă pentru unii dintre internauţi imaginea a ridicat multe semne de întrebare, unii crezând că în fotografie este Sofia Vicoveanca, Margareta Pogonat sau Carmen Tănase, cei mai mulţi dintre fanii Stelei Popescu şi-au recunoscut actriţa preferată, în cele din urmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici