Stephen Gately, solistul trupei Boyzone, a murit - VIDEO

Stephen Gately, unul dintre membrii trupei Boyzone, a murit în timpul unei vacanţe în Mallorca (Spania), cauzele morţii nefiind cunoscute, informează BBC News.

2259 afișări
Imaginea articolului Stephen Gately, solistul trupei Boyzone, a murit - VIDEO

Stephen Gately, solistul trupei Boyzone, a murit (Imagine: tripod.com)

Cântăreţul, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit mort sâmbătă, în timp ce-şi petrecea vacanţa în Mallorca, alături de partenerul său, Andy Cowles.

Vestea a fost publicată pe website-ului formaţiei Boyzone, unde a fost anunţat tragicul eveniment şi faptul că membrii formaţiei vor zbura către Mallorca, duminică.

Potrivit unei surse citate de BBC News, Stephen Gately ar fi ieşit să cumpere băutură, s-ar fi întors la hotel să doarmă, dar nu s-ar mai fi trezit.

Managerul trupei Boyzone, Louis Walsh, a declarat că se simte "devastat". "Sunt în şoc. Am fost cu el luni la o ceremonie de premiere. Nu ştiu încă prea multe despre ce s-a întâmplat. Era cea mai bună voce a grupului", a spus Louis Walsh.

Trupa Boyzone şi-a anunţat turneul de revenire în noiembrie 2008. Formaţia irlandeză a avut şase hituri aflate în fruntea topurilor britanice în perioada 1994 - 2000.

Cu un an înainte ca membrii formaţiei să se despartă, în iunie 1990, Stephen Gately a dezvăluit public că este homosexual. El şi partenerul său, Andy Cowles, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, în 2006, la Londra.

După Boyzone, Stephen Gately şi-a continuat cariera ca artist solo şi performând în musicaluri.

În ultimul său mesaj postat pe Twitter, în 6 octombrie, Gately anunţa că este destul de ocupat. "Mă concentrez să termin următoarea mea carte, aşa că s-ar putea să fie linişte pe aici", a spus Stephen Gately.

Înfiinţată în 1994, formaţia Boyzone a reuşit în scurt timp să devină un adevărat fenomen pe scena muzicii pop a anilor '90, înregistrând 16 piese consecutive ce au ajuns în top cinci în Marea Britanie.

Vânzările totale ale albumelor Boyzone au depăşit cifra record de 15 milioane de exemplare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici