Steven Spielberg, editor la o revistă dedicată cinematografiei

Regizorul american Steven Spielberg va fi editor invitat al ediţiei care marchează împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea revistei Empire, dedicată industriei cinematografiei, informează Media Guardian.

67 afișări
Imaginea articolului Steven Spielberg, editor la o revistă dedicată cinematografiei

Steven Spielberg, editor la o revistă dedicată cinematografiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii editorul Empire, Bauer Media, au anunţat, vineri, că o echipă redacţională a revistei va merge la Los Angeles, în cursul acestei luni, pentru a lucra, alături de celebrul regizor, la ediţia din luna iunie a revistei, care urmează să iasă pe piaţă pe 23 aprilie

Potrivit reprezentanţilor Bauer, Spielberg, care este fan de mult timp al revistei, a luat în serios rolul de editor al ediţiei aniversare şi va lucra îndeaproape cu echipa redacţiei.

Spielberg, care a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun regizor, în 1993 pentru "Lista lui Schindler" şi în 1998 pentru "Salvaţi soldatul Ryan" lucrează în prezent, la Los Angeles, la filmul "The Adventures Of Tintin: Secret Of The Unicorn".

În portofoliul companiei Bauer intră, alături de Empire, titluri precum Heat, Closer, Grazia, Kerrang şi FHM.

Citeşte şi:

Steven Spielberg va realiza un film despre Abraham Lincoln

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici