Studio de gătit, inaugurat de foşti concurenţi din primul sezon al emisiunii "MasterChef" - FOTO

Petru Buiucă, câştigătorul primului sezon al emisiunii "MasterChef", Alex Cirtu şi Mehrzad Moghazehi, colegii săi de concurs, au inaugurat joia trecută HOT Studio, primul studio de gătit din România, informează Pro TV.

301 afișări
Imaginea articolului Studio de gătit, inaugurat de foşti concurenţi din primul sezon al emisiunii "MasterChef" - FOTO

Studio de gătit, inaugurat de foşti concurenţi din primul sezon al emisiunii "MasterChef" - FOTO

Aflat în incinta unui cunoscut centru comercial din Bucureşti, noul concept al băieţilor se adresează tuturor pasionaţilor de arta gastronomiei.

Cei trei au preparat un meniu pe cinste pentru invitaţii la lansare - shoturi cu jeleu de fructe şi votcă, orez cu linte, curmale şi stafide, pâine cu brânză de burduf, chimen şi ceapă roşie, cheesecake.

Printre vedetele prezente la acest eveniment s-au numărat Irina Fodor, Vali Porcişteanu (campion naţional raliu), DJ Miky Love, Dragoş Chircu ("Vocea României"), dar şi Gina Pistol, care a şi gătit alături de cei trei, în faţa celor prezenţi. Ana Maria Alexie de la "Vocea României", precum şi Răzvan "Krem" Alexe, fost concurent la "Românii au talent", au întreţinut atmosfera, piperată cu reprize de stand-up de către Daniel "Varză" Ilie.

Reprezentanţi de prim rang din partea Ambasadelor Vietnamului şi Greciei la Bucureşti, oficialităţi locale, vedete şi parteneri au avut ocazia să deguste din preparate şi să asiste la un show live de îndemânare şi măiestrie a celor trei bucătari care au gătit împreună.

Studioul de gătit al celor trei reprezintă pentru ei, după cum au mărturisit, un început de drum în care se vor dezvolta workshop-uri, evenimente şi chiar conferinţe, petreceri tematice şi evenimente personalizate.

"A fost o seară specială, totul a mers ca la carte, întocmai cum ne aşteptam, poate chiar mai bine", a spus Mehrzad. "Sunt mândru de echipa pe care am format-o şi ne vom strădui să devenim cei mai buni din domeniu", a adăugat acesta.

La rândul lui, Alex a spus: "Wow! Acesta-i primul cuvânt care îmi vine în minte. Ne-am văzut visul cu ochii. Suntem la capătul a opt luni de muncă intensă şi nopţi nedormite, însă entuziasmul nostru depăşeşte orice limită. Oferim entertainment, un loc de relaxare, preparate fresh, un schimb de experienţă şi multă, multă pasiune".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici