"Sully", din "Dr. Quinn", la 51 de ani. Actorul Joe Lando, protagonistul unui nou serial de succes - FOTO, VIDEO

Actorul american Joe Lando, devenit celebru graţie rolului din serialul TV "Dr.Quinn", filmează în prezent pentru un nou serial TV "The Secret Circle".

33045 afișări
Imaginea articolului "Sully", din "Dr. Quinn", la 51 de ani. Actorul Joe Lando, protagonistul unui nou serial de succes - FOTO, VIDEO

Joe Lando în rolul "Sully" din "Dr. Quinn"

Fost bucătar la Hollywood, în timp ce lua lecţii de actorie, Joe Lando s-a remarcat pentru prima dată în serialul TV "One Life to Live", în care a jucat în perioada 1990-1992 şi care i-a adus ulterior rolul lui Byron Sully din celebrul serial "Dr. Quinn, Medicine Woman/Dr. Quinn".

El a jucat în celebrul serial alături de Jane Seymour timp de şase sezoane ani, între 1993 şi 1998.

După succesul din "Dr.Quinn", Joe Lando a jucat în numeroase alte filme sau seriale TV,  precum Seeds of Doubt (1996), No Code of Conduct (1998), "Higher Ground" (2000), Melrose Place (2010).

Cel mai recent serial în care apare este "The Secret Circle", care a debutat în 2011.

Joe Lando este aproape de nerecunoscut în rolul lui John Blackwell din The Secret Circle, fiind departe de imaginea de Don Juan cu care şi-a cucerit admiratoarele în "Dr. Quinn".

Lando este căsătorit din 1997 cu Kirsten Barlow, cu care are patru copii: Jack Neville (născut în 1998), Christian Antonio (născut în 2001), Kate Elizabeth (născută în 2003) şi William Joseph (născut în 2007).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici