"Sunt o legendă vie". Cum a sărbătorit Usain Bolt succesele de la Londra - VIDEO

Atletul jamaican Usain Bolt s-a transformat pentru o seară în DJ la un club din Londra, unde a sărbătorit cele trei medalii de aur câştigate la Jocurile Olimpice, la 100 metri, 200 metri şi ştafetă 4x100 metri.

775 afișări
Imaginea articolului "Sunt o legendă vie". Cum a sărbătorit Usain Bolt succesele de la Londra - VIDEO

Usain Bolt (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

După ce şi-a adjudecat medalii de aur la 100 şi 200 metri, Usain Bolt a obţinut aurul, cu echipa ţării sale, Jamaica, sâmbătă, în proba de ştafetă 4x100 metri. Michael Frater, Nesta Carter, Yohan Blake şi Usain Bolt au realizat totodată şi un record mondial, cu timpul de 36 de secunde şi 84 de sutimi.

Usain Bolt a reuşit la Londra să câştige trei medalii de aur (100 m, 200 m, 4x100 m), performanţă realizată de el şi la Beijing, în 2008.

Pentru a sărbători această performanţă, Bolt s-a deplasat sâmbătă noapte într-un club din Londra, unde a fost aclamat de fani şi a intrat în pielea unui DJ.

"Sunt foarte fericit. Am venit aici pentru a deveni o legendă şi am reuşit. Deci, sunt extrem de fericit", a spus Bolt la intrarea în club.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici