Surpriză inedită de Crăciun pentru călătorii unei companii aeriene - VIDEO

O companie aeriană le-a făcut o surpriză călătorilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le cadou ceea ce şi-au dorit într-un mod inedit.

3520 afișări
Imaginea articolului Surpriză inedită de Crăciun pentru călătorii unei companii aeriene - VIDEO

Surpriză inedită de Crăciun pentru călătorii unei companii aeriene

Într-un material video făcut public luni, compania WestJet, cu sediul în Calgary, prezintă aparatele instalate în terminale din Hamilton şi Toronto prin care se poate lua legătura cu Moş Crăciun.

Călătorii sunt încântaţi de ocazia de a comunica în direct cu Moşul, prin intermediul ecranului, iar părinţii şi copiii îi spun acestuia ce îşi doresc pentru Crăciun, informează The Huffington Post.

Dar surpriza nu se termină aici. În timp ce cursa aeriană se îndreaptă către destinaţie, în Calgary, angajaţii WestJet achiziţionează tot ceea ce şi-au dorit pasagerii, începând de la lenjerie intimă şi până la televizoare cu diagonala mare.

În timp ce aşteaptă să îşi ridice bunurile personale, călătorii obosiţi îşi văd bagajele venind pe banda rulantă însoţite de cutii de cadouri, ce au înscrise numele lor, şi conţin exact lucrurile pe care şi le-au dorit. Urmează fulgi artificiali de zăpadă, lacrimi de bucurie şi un uriaş om de turtă-dulce care se plimbă printre bagaje mâncând prăjituri.

Nu este prima oară când WestJet face un asemenea gest de Crăciun. Anul trecut, în zona de aşteptare, un grup de 150 de persoane au dansat în cadrul unui flash mob, în timp ce Moş Crăciun, cu desaga încârcată cu iPod-uri de ultimul tip, aştepta pe pistă un zbor de noapte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici