Surpriză uriaşă pentru un american: Un individ a intrat în casa lui, i-a făcut curat şi a plecat / Ce a găsit omul în baie | VIDEO

Un bărbat din oraşul american Boston a venit acasă de la muncă, alături de fiul său, şi a descoperit că un individ i-a intrat în casă, a făcut curat şi a plecat, fără să fure nimic.

3705 afișări
Imaginea articolului Surpriză uriaşă pentru un american: Un individ a intrat în casa lui, i-a făcut curat şi a plecat / Ce a găsit omul în baie | VIDEO

Surpriză uriaşă pentru un american: Un individ a intrat în casa lui, i-a făcut curat şi a plecat / Ce a găsit omul în baie

Iniţial, Nate Roman a crezut că locuinţa a fost prădată de hoţi, însă după ce a verificat fiecare cameră, omul a realizat că intrusul a lăsat în urma ordine completă, a măturat şi a şters praful, scrie CNN.

Nate locuieşte într-o casă mică. El a plecat la muncă în dimineaţa zilei de 15 mai şi, când s-a întors spre casă, şi-a luat şi copilul de la şcoală. Micuţul a fost cel care a descoperit că uşa a fost forţată.

”Fiul meu mi-a spus că uşa era deschisă. Mi se întâmplă foarte rar să las uşa deschisă, dar în dimineaţa aceea o închisesem. Când am păşit în casă mi-am dat seama instant că ceva s-a întâmplat”, a declarat Nate, potrivit CNN.

După ce a verificat toată casa, Nate a concluzionat că locul era curat ”lună”.  ”Persoana respectivă a dat cu aspiratorul pe covor. (...) A făcut trandafiri pe hârtia igienică din baie”, a precizat omul surprins de cele întâmplate.

Americanul a sunat imediat la poliţie, iar oamenii legii au pornit o anchetă. Vecinii spun că nu au văzut nicio persoană suspectă în casă. Sernzorii de mişcare instalaţi de Nate în casă arată că persoana cu poftă de curăţenie a stat în casă aproximativ 90 de minte.

De la incident, omul şi-a schimbat încuietorile şi speră să se mute. El a păstrat totuşi trandafirii de pe hârtia igienică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici