Susan Sarandon: Am venit drogată la aproape toate festivităţile de premiere

Actriţa Susan Sarandon, premiată cu Oscar pentru rolul din "Culoarul morţii", a declarat, miercuri, când a fost invitată a emisiunii "Watch Happens Live", găzduită de Andy Cohen, că a venit drogată la aproape toate festivităţile de premiere, mai puţin ceremoniile Oscar.

381 afișări
Imaginea articolului Susan Sarandon: Am venit drogată la aproape toate festivităţile de premiere

Susan Sarandon: Am venit drogată la aproape toate festivităţile de premiere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rugată de Andy Cohen, prezentatorul show-ului "Watch Happens Live", difuzat pe postul bravotv.com, să numească un eveniment de la Hollywood unde a apărut sub influenţa drogurilor, actriţa, în vârstă de 67 de ani, a declarat: "Doar unul? Aş spune că aproape toate, cu excepţia Oscarurilor", relatează accesshollywood.com.

Actriţa americană Susan Sarandon, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit în această distincţie în 1996, pentru rolul principal din "Culoarul morţii/ Dead Man Walking". Susan Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici