Sute de turişti, în vizită la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac

Sute de turişti urcă zilele acestea la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac construit pentru al patrulea an consecutiv din gheaţă şi zăpadă, iar cei care vor să îşi petreacă noaptea în hotel au la dispoziţie patru camere duble şi două apartamente.

18 afișări
Imaginea articolului Sute de turişti, în vizită la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac

Sute de turişti vizitează hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac

Turiştii care au mers la Bâlea Lac să viziteze hotelul de gheaţă au fost impresionaţi de ceea ce au văzut.

"E foarte frumos, dar am venit doar să îl vizitez, să dorm, nu aş dormi, este rece, cred că este foarte rece. Acum nu pare a fi frig, dar dacă dormi cred că se simte", a declarat unul dintre turişti.

Construcţia hotelului de gheaţă a durat aproape două luni de zile. Vremea nefavorabilă a pus piedici constructorilor, însă au reuşit să îl deschidă pentru sărbătorile de iarnă, deşi mai sunt de făcut mici retuşuri.

"După multe impedimente în acest sezon, totuşi am reuşit într-o variantă nefinalizată complet să primim primii turişti la hotelul de gheaţă. Hotelul are patru camere duble şi două apartamente, camerele sunt dotate cu diferite sculpturi, apartamentele conţin un dormitor şi un living, iar ideea hotelului este muzica clasică", a declarat Arnold Klingeis, proprietarul hotelului de gheaţă.

Când toate lucrările vor fi terminate, hotelul va avea şi restaurant. Până atunci, turiştii pot servi un pahar cu ceai cald sau vin fiert la barul construit tot din gheaţă.

O noapte la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac costă 198 de lei, iar biletul de vizitare costă opt lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici