Sute de turişti, pe pârtiile de pe Valea Prahovei

Aproximativ 500 de turişti se află, sâmbătă, pe pârtia Kalinderu din Buşteni, unde stratul de zăpadă artificială măsoară 30 de centimetri, alţi 200 de iubitori ai sporturilor de iarnă fiind pe pârtile din Azuga, cele două staţiuni fiind primele de pe Valea Prahovei unde pârtiile au fost deschise.

161 afișări
Imaginea articolului Sute de turişti, pe pârtiile de pe Valea Prahovei

Sute de turişti, pe pârtiile de pe Valea Prahovei (Imagine: Marius Smadu/Mediafax Foto)

Aproximativ 500 de iubitori ai sporturilor de iarnă se află, sâmbătă, pe pârtia ”Kalinderu” din Buşteni, una dintre primele pârtii deschise în acest sezon pe Valea Prahovei. Stratul de zăpadă pe ”Kalinderu 1”, pârtie care are o lungime de 1500 de metri şi care a fost înzăpezită artificial, măsoară aproximativ 30 de centimetri.

Alte câteva zeci de turişti se află în parcul de distracţii de la baza pârtiei Kalinderu, dotat cu sanie-tobogan, tubing şi carusel.

Şi în staţiunea Azuga aproximativ 200 de iubitori ai sporturilor de iarnă se află pe pârtiile Cazacu, Sorica şi Variantă.

Azuga şi Buşteni sunt primele staţiuni de pe Valea Prahovei unde au fost deschise pârtiile în acest sezon, toate fiind înzăpezite artificial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici